Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeknél mi számít a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeknél mi számít a szüzesség elvesztésének?

Figyelt kérdés

Heteróknál elég egyértelmű. Ha férfi vagy, addig vagy szűz, amíg nem járt a farkad punciban. Nőként addig vagy szűz, amíg nem járt benned egy férfi farka.

De a melegeknél mi a helyzet? Tudom hogy vannak akik csak másokat szeretnek dugni, vannak akik csak azt szeretik ha dugják őket (és nekik akkor a farkuk sosem jár az életükben semmi lyukban?) és vannak akik néha dugni akarnak másokat, néha meg azt hogy őket dugják.

2017. szept. 18. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Na vajon mi? Jart-e a fenekdben farok, vagy dugtal-e mar seggbe valakit. Nagyon bonyolult volt, mi?
2017. szept. 18. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Szűzesség elvesztése: szexelés másik pasival.
2017. szept. 18. 13:24
 3/6 A kérdező kommentje:

A szopás is szex. Orális szex.

De ha olyan vagy, aki dugni is szeret mást vagy azt is szereti ha őt dugják meg, akkor vajon mondhatod-e hogy már nem vagy szűz, miután csak téged dugtak meg, de még a farkad nem járt semmiben. (Az a lány is szűz lenne, aki már dugott felcsatolhatóssal férfit, de benne még sosem jártak.) Egy mindkét dolgot szerető melegnél lehet inkább csak az számít szüzesség elvesztésének, ha ő is megdug valakit.

Ezért kérem a véleményed, hogy te mit gondolsz erről. (Aki nem heteró, vagy még inkább aki undorodik a témától, az egyszerűen csak ne válaszoljon.)

2017. szept. 18. 13:36
 4/6 anonim ***** válasza:
70%
Kedves kérdező ez nagyon egyszerű mivel aki passzív azt dugják meg így ő így veszti el az aktív aki dug ő meg úgy. Ugyan ez játszódik le egy hetero kapcsolatban semmi exrta nincs ebben. Igen és vanak aki uni-k ők így is úgy is szeretik - ez vagyok én is. Az orál ne igazán szex, úgy mond az csak elő játék fel készít a szexre, de nem szex.
2017. szept. 18. 15:15
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
A szüzesség elvesztése relatív fogalom a melegeknél, mindenki azt tartja annak amit akar. Én például az első szopásom után úgy éreztem, hogy nem vagyok már szűz, mert megvolt az első szexuális élményem. De ez az egész szüzesség dolog szerintem túl van értékelve.
2017. szept. 19. 01:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Sz melegeknél is az ahelyzet hogy amíg nem dugtak meg téged addig szűz vagy.

Pl én.

Orál már volt, de én azt szeretném ha megdugna egy olyan pasi aki nekem nagyon tetszik, így én szűznek tartom magam.

2017. szept. 27. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!