Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegeknél az alábbiak közül melyik számít a szüzesség elvesztésének?
Figyelt kérdés
1. Amikor először megdug egy fiút.
2. Amikor először dugja meg valaki őt.
3. Amelyik előbb bekövetkezik.
4. A melegeknek két szüzességük van, egy ilyen, egy olyan.
Meleg vagyok, és van egy barátom, akivel szoktunk "ezt-azt" csinálni. Mindketten szüzek vagyunk, de eléggé kíváncsi vagyok a lefekvéssel kapcsolatos dolgokra.
2017. jún. 28. 19:05
2/10 anonim válasza:
A szuzesseg fogalma emberi krealmany foleg a fiuk reszerol,es teljesen ertelmetlen..mitszamit az h valaki szuz-e v nem ha enmyi valtozoja van a dolognak, egy fiu szemszogebol plane egy meleg fiu helyzeteben annyira tok m1
3/10 anonim válasza:
seggszűz az vagyok, de a szám már nem az :D
4/10 anonim válasza:
Hat a passzivnak nyilvan az ha megdugjak az aktivnak meg mikor o dug meg egy sracot ha meg uni akkor amelyikre elobb sor kerul de amugy a szuzesseg inkabb a lanyoknal fontos
5/10 anonim válasza:
Szerintem szüzesség csak egy van, szóval a felsoroltakból a 3.
6/10 anonim válasza:
Az orális kielégítés számít szüzesség elvesztésének? Ha igen,akkor melyik?
1. Az akit orálisan elégítenek ki
2. Az,aki kielégíti a másikat
8/10 anonim válasza:
Férfiaknál nincs nagy lényege ennek. A nőknek van szűz hártyájuk nekik azért lényeg de egy palinak aztán tök 8 xd
9/10 anonim válasza:
És nőknél miért lényeg? Az átszakadt szűzhártya messze nem garancia arra, hogy az illetőben farok járt, valamint ritka esetben megesik az is, hogy a szűzhártya közel sértetlen marad a behatolás után. Nem is beszélve a "gold star" leszbikusokról, akiket rohadtul nem jogos egy életen át szűzként kezelni csak azért, mert férfival nem csinálták.
10/10 anonim válasza:
Kérhetnék telefonos segítséget? Vágó istván. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!