Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti akarnák gyereket ha lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti akarnák gyereket ha lenne rá lehetőségetek?

Figyelt kérdés

Nagyon rég óta keresek olyan embert aki hajlandó lenne nekem gyereket szülni.Nem régiben meg találtam azt a nőt de be ijedtem.Nem tudom hogy képes lennék e felnevelni egy gyereket.

Szerintetek jó ötlet meleg ként gyereket nevelni ? Én legszívesebben belé vagnék a párom sincs ellene de még is félek hogy nem tudnám teljesíteni azt ami egy gyereknek kell.Ti mit gondoltok erről a témáról?Ha lenne hasonló lehetőségetek akkor bele vágnátok ?

2017. dec. 25. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
82%
Hát én nem vagyok meleg, de ebben az országban nem jó ötlet... ahhoz menj szerintem Nyugatabbra, ptt nem fog elôítélet érni.
2017. dec. 25. 22:37
 2/8 anonim ***** válasza:
96%

Nektek mérlegelni.

És szerintem abszolút ne azt vegyétek figyelembe, hogy melegek vagytok, mert ugyanúgy fel tudjátok nevelni, mint egy hetero pár.

Inkább azon gondolkozzatok el, hogy anyagilg meg tudtok-e neki adni mindent, van-e rá időtök, kitartásotok és persze, hogy tényleg vágytok-e rá.

Bár így ez elég furcsán hangzik, "találtam egy nőt, aki hajlandó nekem szülni"

Na mindegy. Én még fiatal vagyok, párom sincs, viszont a későbbiekben elgondolkoztat az örökbefogadás.

Nem biztos, hogy ténylegesen belevágok, de nem az fogja eldönteni, hogy most meleg vagyok-e, hanem majd a párom véleménye, az akkori körülményeink és persze az én véleményem.

2017. dec. 25. 22:42
 3/8 A kérdező kommentje:
Az anyagi részével és az idővel semmi baj nincs.Pénzünk is van rá az időt meg lehet oldani.Én nagyon vágyom rá azt nem tudom hogy a párom mit akar vagy inkább mennyire akarja de igent mondott amikor felhozztam a témát szóval nincs ellenére
2017. dec. 25. 23:32
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Én nagyon szeretnék. Egy barátom mondta is nekem nemrég, hogy "jól áll neked a gyerek".

Ugyanakkor fogalmam sincs, hogyan vághatnék bele, az óra meg közben ketyeg... :(

2017. dec. 26. 00:30
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Én szívesen lennék terhes is, csak sajnos fiúként ez egyelőre lehetetlen...de talán az orvosi technika egy nap majd lehetővé teszi, hogy ne csak férfivá operált nők lehessenek "pasiként terhesek", hanem fiúként született fiúk is. Jó is lenne elmenni egy kis szülési szabadságra és csak a gyereknevelésnek élni a rohadt mindennapi munka helyett. Tudom nem könnyű, mert gyereket nevelni nehéz, de inkább az, mint olyan helyen dolgozni amit utálok!
2017. dec. 26. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem én sokkal jobb szülő lennék egyedül, mint a szüleim voltak, de azt nem is nehéz überelni...:/

Gyereket nem szeretnék vállalni, ha a párom nagyon szeretne, lehet próbálnám rábeszélni magamat, de én csak nem bírom annyira a gyerekeket és nincs is meg az a gyerekvágyási ösztön, mint pár -már velem akár egykorú- pasiban.

Szerintem nekem jobb életem lenne gyerek nélkül, pedig valahol nyugaton szeretnék majd letelepedni és monogám, romantikus párkapcsolatban szeretnék élni.

21/F

2017. dec. 27. 01:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretnék majd örökbe fogadni ha idősebb leszek. De csak akkor ha lesz párom, akivel hasonlóan gondolkodunk gyereknevelés-család témában. Egyedül nem merném.

Nekem nem fontos hogy "vér szerint" össze legyünk kötve. Egy gyerek az gyerek, figyelemre és szeretetre van szüksége, akárki fia-lánya.

2017. dec. 27. 08:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk már van gyerekünk, a lánytestvérem volt a párom béranyája.De mi már régóta vágytunk gyerekre,évek óta tervezgettük,felkészültünk mindenre,pelenkázást,etetest,mimdent megtanultunk, a párom még altatódalokat is tanult :-) Az anyagiak meg voltak, jó, előre megvettünk pár dolgot,kiságyat,babakocsit,még játékokat is, és 9 éve együtt vagyunk,úgyhogy már jócskán készen álltunk rá és jó,stabil körülmények közé érkezett a kis drágánk:-)

Szerintem ha még nem érzed magad késznek akkor még várjatok.Az ,hogy nem tudnád teljesíteni azt, ami a gyereknek kell, nem függ össze a melegségeddel, heteróként is hozhatná úgy az élet, hogy egyedülálló apa lennél.Csak arra koncentrálj, hogy mentálisan fel vagy-e keszülve rá, átérzed-e a felelősséget is a sok vidámság és játék melett a gyermekkel kapcsolatban,tudnál-e türelmes lenni vele, fel kelnél-e 3-szor ha éjszaka ha sír vagy ha beteg, hajlandó lennél-e vele délutánokat gyakorolni a betűket, ugyanakkor tudnál-e világos és egészséges szabályokat felállítani a nevelésében, ami az ő érdekeit szolgálja, tudnád-e szeretettel becsületre,korának megfelelő,alapvető fegyelemre,tiszteletre nevelni,el tudnád érni, hogy idősebb korában is bizzon benned?

Sok kérdés van amit tisztáznod kell, a melegséged tényén kívül, és amik fontosabbak is nála.

29/F

2017. dec. 27. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!