Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ti járnátok egy autista...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok egy autista sráccal? (meleg)

Figyelt kérdés

Én egy erősen Asperger-szindrómás 18 éves, passzív meleg fiú vagyok.

Gondolom a többség képben van az Asperger-szindrómával ("az autizmus enyhébb változata"), szóval nem is részletezem.

Ami pozitívum a meleges témában ezzel kapcsolatban, hogy aranyos vagyok. Tehát sok megmozdulásom/tulajdonságom olyan, mint egy cuki kisfiúé/kislányé. :D

Legnagyobb negatívum pedig, hogy a hétköznapi beszélgetés nem az erősségem.

(persze, van még ezer más negatívum-pozitívum)

Nálatok ez kizáró ok lenne?

2017. dec. 22. 17:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%

Azért az autizmust és az aspergert ne vedd egy kalap alá.

Én is Aspergeres vagyok, nem is kis százalékban.

Az autisták nem úgy látják a világot, mint mi, vagy bárki más.

Nem javaslom ezt a kapcsolatot.

2017. dec. 22. 17:45
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Persze hogy járnék ilyen sráccal.
2017. dec. 22. 17:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gond. Én pl nagyon nehezen érzek bármit azt a keveset is alig bírom kifejezni. Mégis egy csomó mindenkinek bejövök. Pedig családom van. De még így is.
2017. dec. 22. 18:32
 4/14 kovpet ***** válasza:
100%
Ha csak annyi amennyit elmondtál, akkor simán.
2017. dec. 22. 18:36
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lenne kizáró ok. ^.^ Az Asperger-szindróma számomra nem azonosítható az autizmussal. Ez bőven belefér. :-)
2017. dec. 22. 19:26
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló vagyok, bár soha nem azonosították nálam ezt.

Ismerek több hasonló embert is. Egyáltalán nem kizáró ok, sőt. Cuki szerintem. :)

2017. dec. 22. 19:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudnék. Egyszerűen vagy én menekülök ki az olyan kapcsolatokból, vagy ők. Viszont másfél éve találtam egy szintén aspergeres fiút (kb annyira az, mint én) akivel teljes harmóniában vagyunk, és már előre tudjuk egymás gondolatait.
2017. dec. 22. 20:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Az párom aspergeres...nehezen indult.Meg kellett kűzdenem érte rendesen de megérte :)
2017. dec. 22. 20:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kizáró ok szerintem.

Nekem pl az orvosi vizsgálat a fétisem. Pl szívesen meg is vizsgálnék szigorú doktorbácsiként egy aspergerest :) ;)

2017. dec. 22. 21:28
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az Aspergeresek csak másabbak, mint az autisták. Igazából, először biztos kicsit fura lenne, hisz mindenkinek valamivel másabb -gondolom-, és amíg nem ismertelek ki e téren, félnék, hogy megbántalak vagy valami mást elszúrok. De amúgy szerintem élni tudnék vele, ha szerelem is lenne.

21/F

2017. dec. 22. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!