Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok egy autista sráccal? (meleg)
Én egy erősen Asperger-szindrómás 18 éves, passzív meleg fiú vagyok.
Gondolom a többség képben van az Asperger-szindrómával ("az autizmus enyhébb változata"), szóval nem is részletezem.
Ami pozitívum a meleges témában ezzel kapcsolatban, hogy aranyos vagyok. Tehát sok megmozdulásom/tulajdonságom olyan, mint egy cuki kisfiúé/kislányé. :D
Legnagyobb negatívum pedig, hogy a hétköznapi beszélgetés nem az erősségem.
(persze, van még ezer más negatívum-pozitívum)
Nálatok ez kizáró ok lenne?

Azért az autizmust és az aspergert ne vedd egy kalap alá.
Én is Aspergeres vagyok, nem is kis százalékban.
Az autisták nem úgy látják a világot, mint mi, vagy bárki más.
Nem javaslom ezt a kapcsolatot.

Én is hasonló vagyok, bár soha nem azonosították nálam ezt.
Ismerek több hasonló embert is. Egyáltalán nem kizáró ok, sőt. Cuki szerintem. :)

Ez nem kizáró ok szerintem.
Nekem pl az orvosi vizsgálat a fétisem. Pl szívesen meg is vizsgálnék szigorú doktorbácsiként egy aspergerest :) ;)

Az Aspergeresek csak másabbak, mint az autisták. Igazából, először biztos kicsit fura lenne, hisz mindenkinek valamivel másabb -gondolom-, és amíg nem ismertelek ki e téren, félnék, hogy megbántalak vagy valami mást elszúrok. De amúgy szerintem élni tudnék vele, ha szerelem is lenne.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!