Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha egy haverommal kiverjük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy haverommal kiverjük egymásnak akkor full meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Soha nem fordult meg a fejemben hogy férfival de valamiért közeli barát volt és érdekelt. Még mindig inkább a nők felé hajlok de néha eszembe jut a másik is. És csak a közeli barátomnál van ez eszembe se jutna más fiuval. Nemtudom hogy akkor biszex vagyok e
2017. dec. 20. 20:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
78%
Van benned biszex hajlam, de ez nem lehet probléma. Ha a közeli barátod is benne van, verjétek ki egymásnak. Ha mindkettőtöknek tetszik, ismételhettek is, ha nem, akkor kipróbáltad, és ennyi. Foglalkozz tovább a csajokkal!
2017. dec. 21. 07:55
 12/20 anonim ***** válasza:
97%
Egyszerű. Megtetted. Megbántad vagy pozitív élmény volt? Ha megbántad, akkor valszeg heteró vagy, csak kipróbáltál valamit, amit mostanában már egyre többen kipróbálnak. Ha jó volt, akkor biszex vagy, és előbb-utóbb újra megteszed. Először megint a haverral, aztán később már lehet, hogy mással is megtennéd. Nem kell, hogy szégyenérzet legyen benned emiatt, de ha jót akarsz magadnak, nem reklámozod a külvilág felé, mert ez csak a te dolgod. Ennyi.
2017. dec. 21. 10:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem hiszek a szememnek.. jóindulatú emberek is vannak itt. Köszi a segítséget.
2017. dec. 21. 11:45
 14/20 anonim ***** válasza:
94%

"Full" azért semmiképpen se... tudod, Torrente megmondja a tutit:

https://www.youtube.com/watch?v=SJZm6KBKVbg

Ha többet is akarsz, akkor viszont már más a helyzet.

2017. dec. 21. 17:47
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy biszex ettol valaki, bar az biztos, hogy nagyobb eselyed van, hogy tobb is fog tortenni egy szimpla kiveresnel. En a helyedben nem agyalnek ezen csak elveznem ;) nekem is vannak ilyen dolgaim haverommal :D 16/f
2017. dec. 21. 18:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez még nem tesz meleggé, a szex minden formáját kikell próbálni amit csak élvezel, ne legyen megbánásod vagy szégyened, ha még fiatal vagy érthető, hogy így érzel, de én sztem ha nektek jó járjatok össze, hogy kiverjétek egymásnak a haveroddal, majd később eltűnnek a negativ érzések és kívánni fogsz más férfiszex dolgokat is mint a szopás, megdugni egymást stb... Csak élvezd
2017. dec. 21. 19:30
 17/20 anonim ***** válasza:
80%
A melegség nem ezen múlik .Minden fiú úgy születik hogy van bent némi melegség is.Aztán serdüléskor elválik merre is fog tartani .Lehet hogy csak az esze miatt marad heteró. Tud viselkedni .Senkinek sincs a homlokára írva,ki milyen beállitottságú .
2017. dec. 23. 19:34
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is vertem ki másét,sőt egyszer be is kaptam mert mindkettőnket érdekelt hogy milyen.Mégis barátnőm van,igaz engem továbbra is izgat egymás farkának a kielégítése.Ha tetszik csináld,nem ártasz vele senkinek.Kit érdekel a besorolás?Egyébként meg ha számít ettől nem vagy full meleg.
2017. dec. 23. 22:07
 19/20 anonim ***** válasza:
87%

Full meleg az aki undorodik a csajoktól. Te biztos hogy nem vagy full meleg, de még csak meleg sem. Te a leírtak alapján biszex vagy aki inkább a heteró felé hajlik.

De ne szégyeldd el magad emiatt. Élvezted? Az jó, ha szeretnéd még csináld. Nem élvezted? Akkor ne csináld többet és csak a csajokkal foglalkozz tovább.

Nézd meg ezt: [link]

2017. dec. 24. 15:45
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy meleg, ezt mi is csináltuk haverral, sőt suliban szokás is volt :D

20/f

2018. febr. 6. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!