Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogjam meg ezt a perverz pasit magamnak?
Figyelt kérdés
Online csak szexről ír, párszor szexeltünk, összeillünk szerintem nagyon, fél éve tart. Neki van párja, akivel mindig veszekedik. 38 éves, spanyol. Személyesen lehet vele beszélgetni de online csak a szexről ír. Többször kène vele találkozzak és élőbe fűzni az Életemet? :-)
Benne hagyta a gépembe a jelszavait, ellenőrzés alatt tartom, nem udvarol máshova ;-)
2017. dec. 19. 22:11
11/18 A kérdező kommentje:
Pedig panaszkodik, hogy nem jó a kapcsolata, a párja nem perverz és mindig csak veszekedik vele. Néha 1-2 napig nem aztán párja ismét veszekedik, hogy meg szeretné változtatni őt. Mi soha nem veszekedtünk.
2017. dec. 20. 12:47
12/18 anonim válasza:
Min veszekednétek ha nem is vagytok normális kapcsolatban?
13/18 A kérdező kommentje:
Inkább válaszolj és segíts!
2017. dec. 20. 20:32
14/18 anonim válasza:
Ebben nincs mit segíteni, segíts magadnak azzal hogy elfogadod hogy te csak a második vagy, vagy lépj ki teljesen a pasi életéből.
15/18 anonim válasza:
Sajnos nem olyan egyszerű kiszállni a hármasból ha szereti... csak később fog rájönni hogy semmi esélye és hogy mennyi időt elpazarolt. Hasonló cipőben jártam.
16/18 anonim válasza:
Csatlakozom az elöttem szólóhoz én is.
Én is jártam hasonló cipőben, volt párja, nem jöttek ki egymással, és mégsem volt képes otthagyni.
Ezt neked kell eldöntened, jó-e ez neked így, hogy 2. maradsz, ha nem lépj ki belőle.
Attól meg, hogy ellenörzöd az oldalát, még telefonon mással is beszélhet meg randit, vagy lehet több profilja is.
17/18 A kérdező kommentje:
És hogyan lehet elérni, hogy otthagyja a “biztos rosszat”?
2017. dec. 29. 00:52
18/18 anonim válasza:
Hidd el semmivel sajnos en is remenytelenul szerelmes vagyok... de sose fogja otthagyni .... es ez baromira faj es akkor is ez van bennem mikor szeretkezunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!