Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire perverz ha ezt képzelem?
Suli öltözőben, tesi órán amikor öltözünk, a csoport társaimról fantáziálok, van 4-5 nagyon jó pasi és folyton azt képzelem milyen lehetne ha egyszer mind az öten megd.gnának. Lehet kicsit perverz, de tényleg nagyon izgató amikor félmeztelen előttem öltöznek.
18f
Szerintem mindannyian fantáziálgatunk ilyen "öltöző" témában, mondtam már egyszer, nyitni kéne egy ilyen öltözőt, ahova csak öltözködni járunk - és nem harapják le a fejünket, ha kicsit alaposabban megnézzük a másik felsőtestét, miegymást.
Virtuális öltözőt is lehetne nyitni, ahová aki akar, beküld egy "megengedem, hogy ennyit megnézzetek belőlem" arc nélküli öltözős képet magáról, mindenki örömére. Semmi perverzebb, épp csak annyi, amennyit egy öltözőben is látni. És akkor mindenki bepótolhatná az élményt, amit elmulasztott az iskolai öltözőben, ahol nem szabad másokat bámulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!