Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg téma! Fiatal macis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg téma! Fiatal macis srácként tényleg ennyire nem kellek senkinek, le kell fogyjak?

Figyelt kérdés
20 éves macis alkatú (értsd: túlsúlyos, dagadt) srác vagyok. A helyzet az, hogy a társkeresőkön konkrétan senki nem ír, ha valaki mégis (aki macikedvelő), az sem vesz komolyan. A szaunákban legtöbb esetben szintén senkinek nem kellek, le sem megyek többet egyikbe sem. :( Egyszerűen szánalmas az egész életem, ahogy van. Tényleg ilyen nehéz elhízott melegként élni? Ha lefogynék, jobb volna a helyzet?

2017. dec. 17. 14:54
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Utolsó: Akkor biszex vagy, ha fantáziálsz.

Amúgy nem mondanám hogy annyira kövér vagyok, az emberek azt hiszik 80 kiló körül vagyok mert szerencsére van vállam meg erős csontozatom a súlyomhoz:D írj privit:D

2017. dec. 17. 18:48
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen paraméterekkel nem találsz partnert? Én 180/104 vagyok (igaz, testzsirszazalekom alacsonyabb, mint egy ilyentől várnák az emberek), ennek ellenére mindig van "kérőm".
2017. dec. 18. 00:53
 23/29 A kérdező kommentje:

Így van, nem találok partnert.

Írnak nekem többen, hogy "Húúú, ők tőlem kövérebbek, de ilyen-olyan sportos meg vékony srácok d.gják", ami tök jó, de én a macisok között túl vékony, a vékonyak között túl macis vagyok. Tehát elviekben dagi melegként is meg lehet kapni jó srácokat (igaz, őket nagyon ki kell fogni), de ha az embernek szexi teste van, akkor nagyjából mindenkit megkaphat. Pláne, hogy mindig megkapom, hogy ha lefogynék, jó pasi volnék :D

Na majd fél év múlva írok, merre haladt az életem:D

2017. dec. 18. 10:09
 24/29 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó vagyok, én is pont ilyen alkat vagyok. Se nem igazán macis, se nem vékony.
2017. dec. 18. 12:00
 25/29 anonim ***** válasza:
90%

Én is macis vagyok, 173cm 102kg.

Keresgélj. Megtalálod a párod hidd el. 😉

Van kifejezetten erre egy oldal is.

Ha érdekel, privátban leírom.

26F

2017. dec. 19. 08:34
 26/29 anonim ***** válasza:
61%
Nekem pont a se nem macis se nem vékony az esetem. :P kérlek maradj ilyen, olyan kevés van belőletek xD
2017. dec. 19. 10:16
 27/29 A kérdező kommentje:
:D:D Nem érek sokat vele.
2017. dec. 19. 10:53
 28/29 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló egy kamus nyomorék, vigyázzatok vele!
2017. dec. 21. 09:41
 29/29 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, hogyan alakult a súlyod/sorsod azóta?
2023. okt. 22. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!