Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg téma! Fiatal macis srácként tényleg ennyire nem kellek senkinek, le kell fogyjak?
Utolsó: Akkor biszex vagy, ha fantáziálsz.
Amúgy nem mondanám hogy annyira kövér vagyok, az emberek azt hiszik 80 kiló körül vagyok mert szerencsére van vállam meg erős csontozatom a súlyomhoz:D írj privit:D
Így van, nem találok partnert.
Írnak nekem többen, hogy "Húúú, ők tőlem kövérebbek, de ilyen-olyan sportos meg vékony srácok d.gják", ami tök jó, de én a macisok között túl vékony, a vékonyak között túl macis vagyok. Tehát elviekben dagi melegként is meg lehet kapni jó srácokat (igaz, őket nagyon ki kell fogni), de ha az embernek szexi teste van, akkor nagyjából mindenkit megkaphat. Pláne, hogy mindig megkapom, hogy ha lefogynék, jó pasi volnék :D
Na majd fél év múlva írok, merre haladt az életem:D
Én is macis vagyok, 173cm 102kg.
Keresgélj. Megtalálod a párod hidd el. 😉
Van kifejezetten erre egy oldal is.
Ha érdekel, privátban leírom.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!