Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg téma! Fiatal macis...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg téma! Fiatal macis srácként tényleg ennyire nem kellek senkinek, le kell fogyjak?

Figyelt kérdés
20 éves macis alkatú (értsd: túlsúlyos, dagadt) srác vagyok. A helyzet az, hogy a társkeresőkön konkrétan senki nem ír, ha valaki mégis (aki macikedvelő), az sem vesz komolyan. A szaunákban legtöbb esetben szintén senkinek nem kellek, le sem megyek többet egyikbe sem. :( Egyszerűen szánalmas az egész életem, ahogy van. Tényleg ilyen nehéz elhízott melegként élni? Ha lefogynék, jobb volna a helyzet?

2017. dec. 17. 14:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%
Soha nem lennék képes túlsúlyos emberrel lenni. Nem fogok finomkodni, gondolom Te sem arra vagy kíváncsi. Csak vékony és szőrtelen fiúk tetszenek, akik magassága és súlya az enyémhez hasonló (én vagyok 180 cm és 60 kg). Túlsúlyosként akárki akármit mond, de nehéz párt találni - főleg melegként.
2017. dec. 17. 15:53
 12/29 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem ez hülyeség. Én sem vagyok kisebb de rám úgy tapadnak a pasik hogy az valami hihetetlen és elmondom hogy nem a magamfajták hanem az izmosabb sportosabb,vekonyabb pasik, na szóval akor ez hogy van ? Szerintem a kilók nem számítanak, igaz egy kapcsolatot nembírnék elképzelni egy 60kilós sráccal az max szexre kell nekem, jobban szeretem a 85+kilos pasikat. De lényegébe minden az összhangon van szóval volt már 60kilós pasim. Eddig kb 40 valamennyi pasival voltam szexuális téren és mind helyes pasi volt és mind1ik vagy vekonyabb vagy izmosabb volt mint én.

Kérdező ne add fel kicsit több odafigyeles,jobb öltözködés,magabiztosság és a végére te is unni fogod hogy mennyien megakarnak bszni :)

2017. dec. 17. 16:19
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Passzívként vagy aktívként keresel?
2017. dec. 17. 16:49
 14/29 A kérdező kommentje:
Uniként.
2017. dec. 17. 17:13
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Hát, aktívot szerintem így nehezen találsz... Passzívot még talán. De a fogyás tuti segíthet! :)
2017. dec. 17. 17:19
 16/29 A kérdező kommentje:

Megvettem a kondibérletet holnaptól. :) Rászántam magam és kipróbálom, milyen az élet "jó pasiként". :)

Agyzsibbasztó kommentekre nem reagálok, de azért írjátok csak.

2017. dec. 17. 17:23
 17/29 anonim ***** válasza:
84%
Azért ez nem csak kondibérlet kérdése... de hajrá! :).
2017. dec. 17. 17:24
 18/29 A kérdező kommentje:
Jó-jó, de gondoltam le lehet venni ebből azt, hogy megfogadom a "fogyjle" tanácsokat. Köszi, szükségem lesz rá.
2017. dec. 17. 17:27
 19/29 anonim ***** válasza:
76%

Én is macis vagyok, igen, kövér.

Igazából az sem mindegy szerintem, valójában kire használjuk ezt a jelzőt.

Szerintem valakire aki szimplán kövér, ott kevésbé állja meg a helyét, egy kissé álszent finomkodó jelző.

Szemben azzal aki tényleg jó húsban van, és vannak is rajta fölös kilók, de közben testes. Sőt, szerintem egy igazi maci emellett ízlésesen és igényesen kövér. Merthogy lehet úgy is.

De visszatérve, igen kövér vagyok én is, mégis egy vézna sráccal volt komoly kapcsolatom. Persze, emberileg szeretett belém, nem a külsőmbe.

Világ életemben szerettem volna lefogyni, és én is normálisan kinézni, ugyanis nekem is az átlag testalkatú srácok jöttek be.

Saját magamtól, a kövérségtől, a plussz kilóktól egyenesen undorodtam.

Aztán végül megismertem egy macis srácot, aki teljesen megváltoztatta az ízlésemet.

Azóta elsődlegesen a macik jönnek be, sokkal vonzóbbnak találom, a többieket inkább megmosolygom.

Saját magamon továbbra sem szeretem a kövérséget, de biztos ha keresnék, akkor egy macis srácot szeretnék magam mellé.

Ma a melegek többségének van egy ilyen idealizált elképzelése, hogy valakinek hogy kell kinéznie, (legyen karcsú, picit izmos, feminimebb vagy picit férfiasabb) és igen, gyakorlatilag csak őket keresik.

Ezek a trendek, de ez nem jelenti azt, hogy ne lennének macikedvelők.

Van is ilyen társkereső oldal melegeknek.

Szerintem a súlyod maximum az egészség szempontjából nem mindegy, vagy ha te nem vagy kibékülve önmagaddal akkor javaslom, hogy változtass.

Szerintem egy macis srác akkor vonzó, ha nem az igénytelen kövérséget akarja palástolni azzal, hogy macinak hívja magát.

Ha ki van békülve önmgával, elfogadja és szereti a testét.

Igényes a külsejére a plussz kilókon túl, és megfelelően érett személyiség társul minddehhez.

2017. dec. 17. 17:40
 20/29 anonim ***** válasza:
72%
Nem vagyok meled, de szoktam fantazialni es nekem bejonnek a kicsit macis pasik l. Attol fugg mit ertesz macis alatt. Nagyobb vagy omlesztett konzerv?
2017. dec. 17. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!