Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám kideríteni?
"Mondtuk már neki, hogy bizonyítsa be, hogy nem meleg és erre csak kussol."
De ez most mi?
Ha meleg, akkor nyilván nem tudja "bizonyítani" hogy nem, ha meg nem meleg, akkor is mit bizonygasson?
Szerintem azért adja ezeket a jelzéseket, mert valójában el akarja nektek mondani, hogy meleg, csak nem meri. De ez csak egy tipp, lehet, egyáltalán nem ez a helyzet.
Ezt úgy hívják szerelem.
Szerelmes a srácban Neked és a barátaidnak meg nincs elég Intelilgenciája hogy megértsd...
Szerintem is az lenne a legjobb ha nem lennétek barátok, bár ahogy olvasom már rég nem vagy a barátja.
"Szerintem is az lenne a legjobb ha nem lennétek barátok, bár ahogy olvasom már rég nem vagy a barátja."
Ezt meg miből gondolod? Szerintem ha nem lennék a barátja, akkor nem beszélnék/beszélnénk vele a mai napig.. És hogy tudd, nekem szinte ő a legjobb haverom, ezért is mondtam, hogy nem érdekel ha meleg lenne. De ahogy nézem ez nem esett le.
Neked nem esett le, hogy önző, selfish, és nem intelligens viselkedés olyan dologról faggatózni, 'kideríteni"? mi vagy te Sherlock Holmes- ez nem Közügy!- hogy miértb ezsél egy másik srácról miközben nyilvánvaló hogy meleg és nem akarja az orrodra kötni.
A hetero srácok is mindig arról a lányról beszélnek aki tetszik nekik.
És hidd el, nem vagyok sokkal idősebb nálad, de van vállalkozásom, külföldön pasim, lakásom tervezem hova megyek februárban nyaralni nem értem hogy lehet valaki ilyen gyerekes közel 20 évesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!