Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám kideríteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kideríteni?

Figyelt kérdés
Először is azzal kezdeném, hogy én nem vagyok meleg, de nem tudom milyen témába kellene ezt írni. Van 1 haverom aki szerintem meleg, de mindig letagadja vagy is hát azt mondja, hogy " nem vagyok az ". De amikor a lányokról kérdezgetjük akkor mindig keveri a témát + volt olyan hogy berúgva egy másik haverom nevét emlegette, hogy szereti. Páran már azt tervezgetjük, hogy hogyan kellene kideríteni, hogy meleg-e, de nincs semmi ötletünk. Rákérdezés az felejtős, mert mondaná, hogy nem. Semmi bajom nincs a melegekkel, de azért már néha unalmas, hogy mindig emlegeti ezeket. Meg mondja, hogy a telefonjan az a jelszava stb.(elvileg ezeket csak viccből mondja, de tuti kamu.) Valakinek valami hasznos ötlet?

2017. dec. 12. 15:44
1 2 3
 21/28 kovpet ***** válasza:
100%

"Mondtuk már neki, hogy bizonyítsa be, hogy nem meleg és erre csak kussol."

De ez most mi?

Ha meleg, akkor nyilván nem tudja "bizonyítani" hogy nem, ha meg nem meleg, akkor is mit bizonygasson?

Szerintem azért adja ezeket a jelzéseket, mert valójában el akarja nektek mondani, hogy meleg, csak nem meri. De ez csak egy tipp, lehet, egyáltalán nem ez a helyzet.

2017. dec. 13. 11:03
 22/28 A kérdező kommentje:
Akinek a nevét mondja, az már ezt a társaságot mostanában egyre jobban kerüli. Szerintünk se meri elmondani, de amikor kérdezzük, akkor meg "letagadja" és más témáról kezd el beszélni.
2017. dec. 13. 14:16
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy hívják szerelem.

Szerelmes a srácban Neked és a barátaidnak meg nincs elég Intelilgenciája hogy megértsd...

Szerintem is az lenne a legjobb ha nem lennétek barátok, bár ahogy olvasom már rég nem vagy a barátja.

2017. dec. 13. 15:23
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha te 17 éves vagy és nem 11 akkor megeszem a kalapom...
2017. dec. 13. 15:24
 25/28 A kérdező kommentje:

"Szerintem is az lenne a legjobb ha nem lennétek barátok, bár ahogy olvasom már rég nem vagy a barátja."

Ezt meg miből gondolod? Szerintem ha nem lennék a barátja, akkor nem beszélnék/beszélnénk vele a mai napig.. És hogy tudd, nekem szinte ő a legjobb haverom, ezért is mondtam, hogy nem érdekel ha meleg lenne. De ahogy nézem ez nem esett le.

2017. dec. 13. 15:29
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Neked nem esett le, hogy önző, selfish, és nem intelligens viselkedés olyan dologról faggatózni, 'kideríteni"? mi vagy te Sherlock Holmes- ez nem Közügy!- hogy miértb ezsél egy másik srácról miközben nyilvánvaló hogy meleg és nem akarja az orrodra kötni.

A hetero srácok is mindig arról a lányról beszélnek aki tetszik nekik.

És hidd el, nem vagyok sokkal idősebb nálad, de van vállalkozásom, külföldön pasim, lakásom tervezem hova megyek februárban nyaralni nem értem hogy lehet valaki ilyen gyerekes közel 20 évesen!

2017. dec. 13. 20:53
 27/28 A kérdező kommentje:
Ja oké, bocsi.. :)
2017. dec. 13. 21:46
 28/28 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy még valaki ezt olvass-e, de azóta kiderült, és igen meleg.
2018. júl. 20. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!