Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám kideríteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kideríteni?

Figyelt kérdés
Először is azzal kezdeném, hogy én nem vagyok meleg, de nem tudom milyen témába kellene ezt írni. Van 1 haverom aki szerintem meleg, de mindig letagadja vagy is hát azt mondja, hogy " nem vagyok az ". De amikor a lányokról kérdezgetjük akkor mindig keveri a témát + volt olyan hogy berúgva egy másik haverom nevét emlegette, hogy szereti. Páran már azt tervezgetjük, hogy hogyan kellene kideríteni, hogy meleg-e, de nincs semmi ötletünk. Rákérdezés az felejtős, mert mondaná, hogy nem. Semmi bajom nincs a melegekkel, de azért már néha unalmas, hogy mindig emlegeti ezeket. Meg mondja, hogy a telefonjan az a jelszava stb.(elvileg ezeket csak viccből mondja, de tuti kamu.) Valakinek valami hasznos ötlet?

2017. dec. 12. 15:44
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
+ meg mi az hogy nem bírja magát leállítani? Akkor mi hogyan csináljuk?? Ez már beteges, hogy nem bírja magában tartani az " érzelmeit " vagy hogyan fogalmazzak.
2017. dec. 12. 20:39
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

De akkor itt az a lényeg, hogy a viselkedése zavar (nyomul).

Teljesen lényegtelen, hogy ezt azért teszi-e mert meleg, vagy csak úgy.

Szóval, hülyeség azt firtatni meleg-e, nincs is hozzá közötök.

A viselkedéséhez van, arról lehet vele beszélni, hogy hagyja abba.

(Feltéve ugye, hogy valóban túlmegy a jóízlés határán és nem csak ti reagáljátok túl).

De abban egyetértek az előttem szólóval, hogy nem veszít sokat ha ilyenek a barátai.

Ha mi lennénk a te helyedben, valószínű lennénk olyan kapcsolatban, hogy őszíntén és normálisan megbeszéljük vele.

Arra egyébként sem válaszoltál, mi lenne más, ha biztosan tudnád, hogy meleg.

2017. dec. 12. 20:50
 13/28 A kérdező kommentje:
Ezt elsőnek írtam, hogy engem nem zavarna.. Nyugodtan keressed vissza. És igen a nyomulás zavar mindenkit. És hidd el, nem 1-2 éve ismerjük egymást. Már legalább 7 éve vagyunk barátok, ez a baráti társaság meg olyan 4-5 éves. És az az érdekes, hogy akkor ezeket nem csinálta még. Csak 2-3 hónapja kezdte el, de akkor még hittünk, hogy abbahagyja(és viccesen csinálta) de már ez eléggé eldurvult, hogy " az érzelmeit " nem tudja magában tartani vagy valami hasonló..
2017. dec. 12. 21:12
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

De akkor tényleg értelmetlenné válik a kérdés, mert mit számít hogy meleg-e ha a viselkedése a baj.

Nyílván beszélni kell vele a viselkedéséről és ez ennyi, nem több.

2017. dec. 12. 21:46
 15/28 A kérdező kommentje:
De pont ez az, hogy már beszéltünk róla, de semmire se mentünk vele
2017. dec. 12. 22:11
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt értem, de az mivel oldaná meg a helyzetet akkor, ha biztos lenne, hogy meleg?
2017. dec. 12. 22:16
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Beszélgess vele négyszemközt.

Mondd el, hogy téged nem zavarna, nem mondod el senkinek.

De ha nem akar válaszolni, akkor mondd meg neki őszintén, sűrűn elnézést kérve és utalva arra, hogy elfogadod, ha meleg, hogy álljon le ezzel, mert zavaró.

Erre ennyi a megoldás.

2017. dec. 12. 22:17
 18/28 A kérdező kommentje:
Szerintem amúgy csak nem meri bevallani, hogy meleg, de ezt nem értem mivel mondtuk már páran, hogy nem lenne ebből probléma. Lehet, hogy akkor még jobban csinálná ezeket a dolgokat és lehet súlyosabbra fordulna a dolog.
2017. dec. 12. 22:32
 19/28 anonim ***** válasza:
87%

"Fiatalság..., mennyi öröm és mennyi kín..."

(Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore)

2017. dec. 12. 22:34
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
És akinek a nevét mondogatja, az mit szól az egészhez?
2017. dec. 13. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!