Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudnám kideríteni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám kideríteni?

Figyelt kérdés
Először is azzal kezdeném, hogy én nem vagyok meleg, de nem tudom milyen témába kellene ezt írni. Van 1 haverom aki szerintem meleg, de mindig letagadja vagy is hát azt mondja, hogy " nem vagyok az ". De amikor a lányokról kérdezgetjük akkor mindig keveri a témát + volt olyan hogy berúgva egy másik haverom nevét emlegette, hogy szereti. Páran már azt tervezgetjük, hogy hogyan kellene kideríteni, hogy meleg-e, de nincs semmi ötletünk. Rákérdezés az felejtős, mert mondaná, hogy nem. Semmi bajom nincs a melegekkel, de azért már néha unalmas, hogy mindig emlegeti ezeket. Meg mondja, hogy a telefonjan az a jelszava stb.(elvileg ezeket csak viccből mondja, de tuti kamu.) Valakinek valami hasznos ötlet?

2017. dec. 12. 15:44
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Egyébként 17 évesek vagyunk, és barátnője nem volt.
2017. dec. 12. 15:45
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy gondolom meleg srácként hogy nem tartozik rátok!

Majd ha be akar avatni a legintimebb gondolataiba, legbensőbb magánéletébe akkor be fog.

17 évesen még nem biztos hogy ő maga tudja magáról hogy meleg-e.

Lehet hogy átmeneti zavar csak és valóban heterosexuális a srác.

Ezt azért mondom, mert én 12 évesen már fiúkra masztiztam, és anyám melltartóját próbálgattam fel, 15 évesen megbaxtak szóval...kibújik a szög a zsákból!

És én úgy gondolomk, életed során ennél sokkal untatóbb dolgokkal is fogsz - hamarosan- találkozni a felnőtt realityben...ahol különösen kell disztingváltan viselkednek különben egyszerűen- jogosan!- elkasználnak!

2017. dec. 12. 16:11
 3/28 A kérdező kommentje:
Én ezt értem, hogy semmi közöm hozzá, de azért neki sem kellene mindig a másik csávó nevét emlegetni még józanul sem. A baráti társaságból egyedül én viselem már ezt, többi haverok már rég mondták nekem is, hogy hagyjuk a rákba, mert már kezd unalmas/idegesítő lenni. És akkor mondták, hogy leplezzük le, hogy tényleg meleg-e.
2017. dec. 12. 16:26
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Mi közötök van hozzá?

Részegen egy másik srác nevét mondta!?

Istenem... Közösítsetek ki mindenkit, aki részegen hülyeségeket beszél vagy túl őszinte...

Nem értem mi itt a probléma!?

2017. dec. 12. 17:13
 5/28 A kérdező kommentje:
Amint látod kettes válaszoló, én nem akarom öt kiközösíteni.:) És én csak kiszeretném deríteni, hogy az-e, mert magától nem fogja elmondani. És jobb lenne a többi havernak is, ha tudnánk az igazságot. Mivel nem vagyok meleg és nincsenek meleg ismerőseim, így nem tudom hogyan lehetne kideríteni. Ezért kértem tippeket, de amint látom, hogy egyet se kapok itt ezen az oldalon az biztos
2017. dec. 12. 18:05
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Én még mindig nem értem, miért kéne tudnod?

Azon kívül, hogy kíváncsi vagy semmilyen vállalható érved nem volt, basszus én komolyan nem értem.

Tegyük fel, bevallja neked hogy meleg, mi fog történni akkor, mi változik?

2017. dec. 12. 18:20
 7/28 A kérdező kommentje:
Figyelj... Van neki 1 baráti társasága, azok is mi vagyunk.(én + 6-7 ember) És mi lenne ha minket is " elvesztene " ? Ezt megtudnám érteni, mert amint említettem, hogy van 1 haver akinek a nevét emlegeti folyton.. Ismétlem folyton és még sok meleg dumát. Nem tudom, hogy te meleg vagy-e vagy nem, de képzeld el magad ha heteró lennél és egy (meleg) csávó mondogatná a neved + szeret + (nyomul) Szerinted ez milyen érzés? Ha meleg lenne engem kib*szottul nem zavarna, nekem ugyan úgy haverom maradna.. De azért meg ne mondjátok nekem, hogy 17 évesen még mindig nem tudja, hogy meleg..
2017. dec. 12. 18:44
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Igen, meleg vagyok.

Nagyon nehéz követni az ok-okozati összefüggést a leírásodban, hogy akkor most miből következik mi, és ez miért fontos.

(Megmutattam unokatesómnak a válaszod, ő sem érti.)

A kérdésedből eddig az derült ki, hogy az a baj, nem tudjátok, hogy meleg-e. Nem pedig az, hogy az lenne a baj, hogy túl sokat nyomul.

Ami szerintem erősen túl van lihegve.

Elfogadom hogy ez valakit zavar, sőt, de ha csaj lenne és folyton azon humorizálna, hogy valamelyikőtökkel összejönne akkor nem lenne ez téma. Én nem szeretném azt mondani. hogy akkor homofób a baráti társaság, de ez nekem annak tűnik.

Arra utalsz, hogy akár egyedül is maradhat, ezeknélkül a “barátok” nélkül.

Ha ezek a barátai azért hagynák ott mert meleg, akkor azok nem is a barátai és nem kár értük.

Mondom a másik dolgot, a viselkedését illetően.

Ha jól értem akkor az a baj, hogy nagyon nyomul, még úgy is, hogy nem lehet tudni igazi-e ez részéről.

De ha a viselkedése zavar, akkor igazából marhára nem számít, hogy meleg-e?

Mert akkor anélkül is zavaró, hogy meleg lenne, ha valóban átlép egy határt. Ehhez pedig nem kell tudnotok, hogy meleg.

Ha viszont csak annak fényében számít zavarónak a viselkedése, hogy tényleg meleg, akkor itt nem a viselkedése a baj, hanem a melegsége.

Így viszont teljesen mindegy, hogy elmondja-e, mert ez esetben baj lesz ha meleg.

Tehát a baráti társaság homofób és akkor full mindegy ezért vagy azért veszíti el őket.

Ha ennyire zavaró a nyomulása, akkor meg kell neki komolyan mondani, hogy álljon le mert nem vicces hanem zavaró, és ennyi.

Ehhez nem kell tudni, meleg-e?

Amúgy meg nagyon túl van reagálva ez a heteró büszkeség, ha hozzám melegként egy csaj közeledne én nem háborodnék fel.

Akkor heteróként miért kell? Mert ezt várja a környezet?

Ha valakinek erőszakos a közeledése, azt meg szimplán le kell állítani, nemtől és szexuális irányultságtól függetlenül.

2017. dec. 12. 19:11
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva ha ezért elveszít egy ilyen baráti társaságot, akkor értetek nem kár.

Intelligens ember már rég rájött volna hogy kedveli az emlegetett fiút a többihez meg közötök nincs.

Ez nem a CIA vizsgája, egyetlen mód van hogy megtudd hogy vállalod az arcod és megkérdezed tőle.

Ha kitérő választ ad, akkor NEM akar róla beszélni és nem kell 200 IQ hogy békén hagyjátok.

Nektek komolyan 17 évesen pár hónapotok van az önnálló élet megkezdésére, vagy elmentek melózni fillérekért vagy jön a felvételi egyetem, fősuli, diákhitel, lakásbérlés és ez a legfőbb problémátok?!

2017. dec. 12. 19:41
 10/28 A kérdező kommentje:

"Őszintén szólva ha ezért elveszít egy ilyen baráti társaságot, akkor értetek nem kár."

Hát... Ha ilyen miatt veszítene el minket akkor csak magának köszönheti. Nem fogjuk(nem bírjuk inkább) mindig hallgatni azt, hogy így szeretem úgy szeretem. Vannak olyan napok mikor fbn ír, hogy vajon most mit csinálhat meg stb. Próbáltuk már leállítani erről az egészről, lebeszélni, hogy hagyja már, mert ez már beteges. Nap mint nap róla beszél csak. Mondtuk már neki, hogy bizonyítsa be, hogy nem meleg és erre csak kussol. Nem tudom mi lenne ha ti lennétek pl az én helyembe vagy a haveroméba akinek mondja a nevét meg stb.. De majd kiderül, hogy mi lesz ebből az egészből.:)

2017. dec. 12. 20:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!