Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, h velem van a baj?!
Figyelt kérdés
Szóval kicsit több mint 8 hónapja vagyok együtt a mostani párommal (én 23, párom 30), és egy pár hónapja sokat vitázunk. A hétvégét együtt töltöttük, és csak egyszer voltunk együtt, tegnap egész nap a munkáját bűvölte, utána este annyi volt, hogy összebújtunk, próbáltam kezdeményezni, de letudta annyival, hogy fáradt. Nekem igazán nem fontos, de nem tudom akkor miben mérni, hogy egyáltalán "úgy" kellek-e?! Heti 1 alkalom sztem nevetséges, hisz egymástól alig 10 perce lakunk. Elég kevés info, de szerintetek reménykedjek abban, hogy egyszer olyan lesz, mint a legelején? Vagy hagyjam végre úszni?2017. dec. 11. 10:14
1/7 anonim 

válasza:

Hagyj neki idot es ha tenyleg komolyan gondolja majd kezdemenyez o, ha raerolteted magad csak eltaszitod magadtol. Legy turelemmel, de ha mar ugy erzed hogy ez nem javul hagyjad.
2/7 anonim 

válasza:

Esetleg beszélgethetnétek, hogy ki mit vár a másiktól. A kommunikáció sokat tud segíteni.
3/7 A kérdező kommentje:
Sokszor mondja, hogy türelmetlen vagyok, pedig voltak dolgok amik zavartak, és amikor már nem tudtam megemészteni mondtam el neki. A megbeszélés meg sokszor annyi, hogy hülyeségeken agyalok. Am köszi a válaszokat :)
2017. dec. 11. 12:36
4/7 anonim 

válasza:

Attól hogy dolgokat magadba fojtasz ideig-óráig aztán egyszerre kirobban belőled még lehetsz türelmetlen :D A két dolog teljesen független egymástól és amúgy nem is jó dolog ez. Ha valami zavar, idegesít ne azt várd mikor fogsz besokallni és rázúdítani hanem említsd meg neki próbáld meg megbeszélni vele, hogy ez vagy az zavar, miért csinálja, hogy lehetne változtatni rajta, stb.
5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem semmin se akar változtatni. Így jó ahogy van, állítsam le magam, és ne hisztizzek (mindig ezekre utal). Nekem meg olyan mintha már nem is akarna rám figyelni.
2017. dec. 11. 13:40
6/7 anonim 

válasza:

első mély korszak, normális, 1-2 hét és kilábaltok. A következő kb a 2. évnél jön, a legnagyobb a 7. évnél.
7/7 A kérdező kommentje:
mély korszak? ilyenkor engednem, h azt csináljon amit akarjon, és nem ráakaszkodni, mint vmi parazita?
2017. dec. 12. 15:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!