Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyelvpiercing tud izgató lenni?
Figyelt kérdés
Láttam már nem egy fiúnál, és csokolóztam már nyelvpiercinges fiúval is és nagyon felizgatott.
Orális szexnél mennyire tud izgató lenni, vagy mit lehet érezni?
2017. dec. 10. 16:00
1/3 anonim válasza:
Számomra a csóknál se izgató,egyszer csókolóztam egy fiúval csak nemtudtam hogy nyelc pirszingje van és mikor megéreztem olyan hányinger jött rám mint még soha. Így hagytam a fenébe,elég undorító és veszélyes lehet szopásnál is.
3/3 anonim válasza:
Nem, hideg fémérzése van, szerintem visszataszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!