Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nyelvpiercing szexi és izgató?
Figyelt kérdés
főleg fiúk válasza érdekel, mer nekem most lett és eddig elég pozitív visszajelzéseket kaptam, de nem tom hogy komolyan godojják e vagy csak azér monnyák mer nem akarnak megbántani..2009. ápr. 14. 16:29
1/17 anonim válasza:
Bocs, hogy írok, én lány vagyok, de nekem volt dolgom olyan pasival, akinek volt pc-je, de én nem találtam szexinek, mert idegesített csók közben, nem beszélve arról, hogy amikor a szájával kényeztetett, nem volt valami jó érzés az a hideg fém!
2/17 anonim válasza:
Lány vagyok, a barátomnak van, szerintem se szexi, se izgató, csak vicces amikor a fagyin krátert hagy amikor nyalja, más hasznot nem látok benne.
3/17 anonim válasza:
Nagyon faj, és ha rosszul furják át, akkor el is vérezhetsz. ugyanis ott 2 főér megy. apukam piercingeket rak, és ő mondta. nem jo ezzel kisérletezni. vagy menj profihoz, vagy inkabb ne is csinaltass piercinget. a kérdésre valaszolva meg sztem egyik se.. nem élvezném ha véletlenul oralisnal vmi megsértene ott lent..
4/17 anonim válasza:
Szerintem borzasztó, nem is kezdenék olyan csajjal akinek van. De ez csak az én véleményem, nem kell megsértődni. :)
5/17 anonim válasza:
En lany vagyok, de nekem ilyesmi nem kene...semmi ertelmet nem latom. Nem birnam a nyelvemen. Meg sok esetben zavarhat gondolom, mint peldaul taplalkozas kozben vagy amint az elobb mondtak szeretkezes kozben.
Ha te jol erzed magad vele es a parod is elfogadja akkor nincs gond, de en elegge furcsanak talalom az ilyesmiket...
Minden esetre amint az elottem levo valaszado mondta jo lenne orvoshoz fordulni a biztonsag kedveert.
6/17 anonim válasza:
Én is lány vagyok,de nem lennék elragadtatva attól ha a pasim is csináltatna.Nekem nem jön be,ne látok benne semmi izgatót meg szexit.
7/17 anonim válasza:
Nővéremnek van. De ő sosem mutogatja. Nagyon szolid egyébként. Vicces amikor néhe kinyújtja a nyelvét és beleakasztja a fogába a piercinget. De egyébként eszembe sem jut, hogy van neki. Én nem csináltatnék. Ha a társamnak lenne akkor persze ez nem állná útját a nagy szerelemnek. De nem látok benne semmi szexit és izgatót.
8/17 anonim válasza:
lány vok,van nyelv piercingem. az eddigi összes pasimnak bejött,sőt izgatónak mondták.
9/17 anonim válasza:
Pasi vok, szerintem nem szexi...sőt igenis zavaró...szerintem.
10/17 anonim válasza:
Szerintem undorító és veszélyes. Viszont felőlem nyugodtan lehet bárkinek, nem ítélem el érte - csak nem jövök össze vele, ha egy mód van rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!