Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nyelvpiercing szexi és izgató?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nyelvpiercing szexi és izgató?

Figyelt kérdés
főleg fiúk válasza érdekel, mer nekem most lett és eddig elég pozitív visszajelzéseket kaptam, de nem tom hogy komolyan godojják e vagy csak azér monnyák mer nem akarnak megbántani..
2009. ápr. 14. 16:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Inkább undorító.
2009. ápr. 14. 20:48
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
az aki azt irta hogy rosz mikor a kinyaljak nyelv pc-gel az kamu volt....mert a vas atveszi a tethomersekletet a szadban :) ... a baratomnak van nyel pc-je es eleg nehezen tudok elmenni ezert erosebb ingerekre van szuksegen amit a piercinng megad ... megtetszett es nemreg en is rakattam ... van akinek bejon van akinek nem,szamomra csak az fontos hogy a baratomnak es nekem tetszedjem,mert vele csokolozok es az o velemenye nagymertekben szamit
2009. ápr. 14. 23:19
 13/17 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szexi
2009. ápr. 15. 01:35
 14/17 anonim ***** válasza:
23:19-es: Bocs, de azért csak tudom, hogy mit éreztem, mikor kinyaltak! Nem 15 éves kis csitri vagyok mint te!
2009. ápr. 15. 07:22
 15/17 anonim ***** válasza:

hát akkor képzelődtél..vagy nagyon bevoltál állva..

nekemis van..és egyáltalán nem hideg..átveszi a testhőmérsékletet..-.-

de temárcsak jobban tudod..

2011. jan. 11. 22:35
 16/17 anonim válasza:
Ooo jezus mennyi hujeseg!!!Ha neked jo akkar hagyd ott nekem tetszik ha valakinek van ,soot reg szeretnek egy ojan pasit magamnak akinek van nyelvpiercingje,nekem is van az nem undorito nem semmi basszus en pl imadom!Akinek nem tetszik az ne mondja h undorito en se mondom h undorito az akinek nincs!!!!
2011. jún. 28. 20:05
 17/17 anonim válasza:
Azok a lányok akik szerint undoritó azt még nem nyalt ki pc-s srác :)
2012. júl. 22. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!