Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak! Szerintetek izgató ha a passzív női ruhába öltözik?
Figyelt kérdés
Csak szex közben2017. szept. 4. 18:44
1/18 anonim válasza:
Én bi vagyok,de nagyon bejön!!
Főleg ha van smink,paróka,magassarkú,combfix stb
2/18 anonim válasza:
A melegek nem a nőket szeretik, hanem a férfiakat.
4/18 A kérdező kommentje:
Mert izgató
2017. szept. 4. 19:16
6/18 anonim válasza:
A nok nem izgatoak (a meleg kategoriaban nem) es kifejezetten nem izgato ha noi ruha lenne rajta, sot nemis jonnek vele ossze semmire mert nekem inkabb taszito.
7/18 anonim válasza:
Szerintem is taszító, mármint nekem. Ez inkább biszexek, vagy kevésbé melegek, izgatja őket, hogy nem a szokásos a felállás, tehát egy fiúval van együtt, de lehetőleg az illető ne emlékeztessen egy fiúra... ez amolyan "heteró vagyok, de izgat" dolog szerintem. Az akinek ez jön be, lehet hogy csak úgy simán le sem feküdne egy mezei sráccal... :D
8/18 anonim válasza:
Max női fehérnemű, tanga. Más nem.
10/18 anonim válasza:
Ez partnertől függ. Én is gyakran beöltözök de a fiúim közül mindenkit izgatott gondolom azért mert biszexek voltak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!