Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Húszon évesen van még esély...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húszon évesen van még esély tinédzser sráccal össze jönni?

Figyelt kérdés
Valakinek jött már össze a dolog? hol ismerkedtek meg?
2017. dec. 10. 12:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha van kedved írj
2017. dec. 10. 23:36
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Istenem, bár összejöhetnék még tini sráccal... :-O Csak az a baj, hogyha megírom, hogy hány éves vagyok, valszeg egy vénséges öregember képe jelenik meg lelki szemeik előtt. :-((( Pedig nagyon nem így van...

#4-es: taníts, Mester! Hogyan sikerült?!? :-O :-)

2017. dec. 11. 12:28
 13/15 anonim válasza:
100%
Én meg pont hogy tapasztaltabb idosebb embert keresek magamnak. (16, passz)
2017. dec. 11. 18:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kifejezetten a fiatal, de férfias, érett srácok jönnek be 18f
2017. dec. 11. 20:09
 15/15 anonim ***** válasza:
95%
28 vagyok és rendre 20 alatti passzív srácokkal vagyok együtt. Jelentős részük ráadásul sokáig marad. Van olyan aki 15 volt az első talinkon. Ma már 19. Azt mondta mással is volt, de nem olyan volt mint velem. Így mindig visszatér. Pedig nem vagyok nagyszám külsőre, de nem eszközként tekintek rájuk és szeretgetem is őket. Szerintem ez a kulcs.
2017. dec. 12. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!