Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Berlinben és úgy általában Németországban hogy állnak a melegekhez?
Az olvastam, hogy Berlin Európa legelfogadóbb városa.
Ez miben nyilvánul meg?
Természetesen kezelik az emberek?
Svédország vagy Hollandia milyen ezen a téren?
Úgy tudom, hogy Svédországban az emberek kb 80%-a támogatja a melegházasságot és ugyanennyi az örökbefogadást, egyházi esküvőre van lehetőség és alapből az emberek 94%-a támogatja a bejegyzett élettársi kapcsolatot az azonos nemű párok számára.
Hollandiában is ilyesmi számok lehetnek.
De ezek a számok mit jelentenek a társadalomra vetítve?
Brüsszel esetleg milyen?
Berlinben abban nyilvánul meg, hogy sok meleg párt láthatsz kéz a kézben sétálni emellett melegeknek szóló utcai plakátok is vannak és senki nem háborodik ezen. Berlin mindig is szabad szellemiségű volt történelméből kifolyólag.
Németországban sem tolerálja persze mindenki (főleg nem a muszlim bevándorlók), de általában a nagyvárosokban teljesen elfogadott.
Hollandia + Svédország: Két protestáns országról van szó, ami mára teljesen ateistává váltak. A muszlim bevándorlók az iszlám miatt nem fogadják el, jellemző, hogy pont ők követnek el homofób támadásokat:
Jól jelzi az elfogadottságot, hogy még a holland szélsőjobboldali Szabadságpárt is kiáll a melegekért. Pim Fortuyn vállaltan melegként volt szélsőjobboldali.
Berlin a melegeknek nagyon kedvező hely rengeteg a jó bár, étterem stb.
London a másik fellegvár, Amsterdam, Barcelona szintén.
Én egy muzulmánnal sem találkoztam, de amúgy Berlin nekem nem jön be, se városépítészetileg sem máshogy.
"Szerintem etéren sokkkal többet számít a város mérete, mint hogy melyik országban van. Magyarországon is jelentős a különbség falu és Budapest között etéren."
Igen, de Németország egy szövetségi ország. Ott nem csak Berlin és vidék van, hanem Berlin, tartományi fővárosok, regionális nagy városok és vidék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!