Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kívántam a srácot a randin?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy sráccal, ez volt életem első randija. Már sokat fantáziáltam róla, vertem ki rá, de a találkozón amikor hozzámért vagy megfogta a kezem, azt vártam, hogy mikor engedni már el, tehát semmiféle vonzalmat nem éreztem. Miért van ez?2017. dec. 4. 17:29
2/9 A kérdező kommentje:
Már évek óta tisztában vagyok vele, hogy meleg vagyok, szóval nem ez a probléma.
2017. dec. 4. 17:34
3/9 anonim 

válasza:

Szimplán csak nem volt meg a kémia köztetek, vagy nagyon sokat vártál a randitól de nem volt nagy durranás.
4/9 A kérdező kommentje:
Akkor ne erőltessük azzal a sráccal a dolgot szerintetek?
2017. dec. 4. 17:38
5/9 anonim 

válasza:

Először is egy randin nem derül ki azonnal hogy lehet e köztetek bármi. Lérjegy második, egy harmadik randit :)
6/9 anonim 

válasza:

Ha nem elvezted vele akkor lehet nem kellene eroltetni nyugi nekem pl hanyingerem volt az elso farok erintesemtol de azota mar felnottem a feladathoz. Neked is jonni fog olyan ember akinek nem fog gondot okozni az erintese hanem jol esik, ha ezt erolteted akkor csak rosszabb lesz.
20/F/P
8/9 anonim 

válasza:

Attól te még meleg vagy, hogy ő nem jött be.
Sokszor fantáziál az ember és amikor szemtől szembe találod maga vele, elég egy apró dolog ami idegesít benne és már oda is a vágy...
Mással is előfordult már.
Keress valaki mást, pláne ha fiatal vagy.
Ha ő lesz az igazi akár rövidebb akár hosszabb kapcsolatra, nem akarod majd elengedni a kezét...
9/9 anonim 

válasza:

Szia, ilyen velem kb az osszes fiuval megesik, hogy eloszor ha hozzamer osszerezdulok es tok rossz erzes, meg csikis is vagyok, de ha hozzaszokom, akkor mar szuper minden. Szerintem meg egy probat meger, kiveve, ha a balsoje sem tetszik a sracnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!