Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüli melegek: mi kell ahhoz, hogy egy srácot ne találjatok unalmasnak?

Legyen legalább annyira őrült, mint én...
Ha ez nem, akkor jöjjön be neki az, hogy én mennyire őrült vagyok.
Ha ez sem, legyen megszállottja valami dolognak, amiről még nem feltétlenül hallottam, vagy legalább nem érdekel alapvetően.
De a legideálisabb, ha mind3 teljesül. :)

Szeretem, ha hozzám hasonlóan kicsit olyan buggyant, van benne egy löket, tehát szórakozott, elvan magának a saját világában. :)
Szintúgy szeretem, ha kicsit megszállott valamivel kapcsolatban.
Szeretem, ha művelt, nem szakbarbár és hozzá tud szólni legalább a természettudományokhoz és az olyan bölcsésztudományokhoz, amiben nem az a menő, hogy évekig magolt valaki. Abban semmi kreativitás, visszaböfögni mindenki tud.

Legyen meg a saját véleménye a világról, legyen személyisége, hobbija, dolgok, amiket szeret és szeret róluk mesélni, legyen kommunikatív és legyen hajlandó alkalmazkodni hozzám(ahogyan én is hozzá)...szeressen. :D
21/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!