Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, szerintetek ki néz ki jobban, kivel járnátok inkább, Mitch Grassi vagy Scott Hoying?
Aki nem ismerné őket:
Mitch Grassi:
Scott Hoying:
Kérdező: biztos azért tetszik jobban Neked Mitch, mert ő nőies, míg Scott a pasis.
Fura, de középiskolásként jártak egymással, és Mitch dobta Scottot. (Lehet azóta megbánta, de vannak olyan pletykák, hogy most is járnak- ők a Superfruit formáció-)
Mindkettő meleg. Scott-ra nem ránézésre lehet tudni, hanem ahogy Mitch-el viselkedik. Így nem csinál egy heteró pasi se. De még bi se, ha nem vonzódik a másikhoz.
Egyébként én örülnék ha kiderülne hogy együtt vannak, nagyon össze illenek! :)
Egyik sem megmondom őszintén az első már rögötn ellenszenves volt nekem az arab, vagy félvér, latin az soha...
Aztán megláttam a másodikat, és bár a szőke kékszemű bejövős ő absz nem...
Szóval talán az első személyisége jobban tetszene, ha puskát tartanának a fejemhez akkor az elsőre voksolnék, azzal együtt hogy nem az esetem abszolút nem.
Adam Lambertet lehetne kérni....PLEASE!!!
A leggyönyörűbb meleg pasi a földön...
Mondtam már hogy Adam Lambert nem játszik :D Igen tudjuk, ő a legjobb meleg pasi, de most e két helyes pasi közül lehet választani :D
Amúgy kicsit se latin vagy arab Mitch... :D
Mitch olasz, nem?
Egyébként kedves kérdező írj ki Adam Lambertes kérdést is, és akkor a kedélyek megnyugszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!