Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miért ítélnek el más beállítottságu embereket, amikor tudniuk kéne milyen rossz érzés is kirekesztettnek lenni? Pl én AB/DL vagyok.25f
Mert mindnyájan emberek vagyunk: azaz imádunk mások felett ítéletet mondani, anélkül, hogy bármi fogalmunk lenne arról, hogy milyen is ez a másiknak. Ha meg tisztában vagyunk vele, akkor a saját nyomorúságunk enyhítése érdekében tesszük...
Én speciel nem ítélem el a fétiseket/ más queer beállítottságú csoportokat, mindössze nem tartom őket vonzónak. Nincs AB/DL ismerősöm (vagy legalábbis nem tudok róla), ezért még ha csak olvasom a negatív hozzászólásokat, akkor sem az a kép alakul ki bennem, mint az első válaszolónak ("elmebeteg fétisük"). Úgy mondanám, hogy miután nem ismerek és még nem is leveleztem AB/DL-esekkel, így nincs meg a véleményem róluk, bár akkor sem a csoportról beszélnék, hanem az egyénről.
Én még sosem hallottam erről.
Minek a rövidítése?
Valami szerepjáték vagy szado-mazo-féleség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!