Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok férfi? Sajnos a környezetem amit elvár nem tudom teljesíteni. Nem olyan egy férfi mint én.20f
Figyelt kérdés
Én egy meleg fiú vagyok. Passzív, szeretem ha gondoskodnak rólam, alacsony termetü vékony srác vagyok. Mindennek megfelelek, csak a férfiasság fogalmának nem. Vagyis annak nem, ami az emberek fejében egy férfiről él. MIt tegyek? Nagy csalódást okozok anyunak és apunak is és úgy minden nagyszülőmnek a családból. nagyon rosszúl érzem magam.2017. dec. 1. 17:31
11/14 anonim válasza:
Így vagy jó, ahogy vagy :).
Mások miatt ne érezd magad kevesebbnek, ez inkább minősíti őket, mert nem látják benned a jót és a lehetőséget.
12/14 anonim válasza:
Magadnak felelj meg! Gondolj bele, egyszer sajnos a szüleid eltávoznak ebből a világból és akkor mi lesz? Kinek fogsz megfelelni, az emléküknek?
13/14 anonim válasza:
Csak magadnak felelj meg. Kegyetlen amit írok, de a szüleid nem fognak örökké élni, hiába szereted őket attól még felnőttként már gondolnod kell arra, hogy nem fogod örökké megjátszani magad. Ha valaki amiatt nem bír mert nem vagy "elég férfias" akkor hidd el, hogy nem is szeretnek igazán, ez csak egy ürügy.
14/14 anonim válasza:
Az úgynevezett "normákkal" csak azok foglalkoznak, akiknek nincs jobb dolguk az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!