Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi skálán neked milyen típusú fiúk tetszenek, és te melyikhez sorolnád magadat?
Több válasz is megjelölhető, hogy nektek milyen fiúk/férfiak tetszenek.
1. Macho férfiállat, minden sztereotip férfias tulajdonsággal együtt, természetes férfias külsővel (pl. szőrösség), amit tudatosan is épít. Inkább izmos, kigyúrt. A domináns külső és belső lerí róluk.
2. Szintén férfias megjelenésű és viselkedésű férfi, inkább izmos, sportos, de ezek a tulajdonságok nem jelennek meg annyira tudatosan/határozottan. Magasak, erősebb jelleműek, extrovertált társaságkedvelők. A magukhoz hasonló férfiak baráti társaságát kedvelik inkább.
3. Átlagos megjelenésű és személyiségű férfi, a sztereotip tulajdonságok csak elvétve jelennek meg, nem túl kifejezettek, de nem femininek. Egyaránt vannak nő és férfi barátaik.
4. Inkább kisfiús, kevésbé férfias megjelenésű férfiak. Személyiségüket nem jellemzik a közhelyes férfias tulajdonságok; inkább érzékenyebbek, félénkebbek, kevésbé szeretnek a sportolni (de semmiképp nem erőszakos, és fizikailag megterhelőbb sportot választanak), a művészet és a kultúra szeretete jellemző inkább rájuk, kevésbé extrovertáltak. Inkább lányokkal barátkoznak, de ők maguk nem nőiesek kifejezetten.
5. A feminin tulajdonságok kerülnek túlsúlyba mind külsőre, mind belsőre, de nem kötelező a "plázacica" stílus. Lehet hosszabb hajuk, vehetnek fel nőknek szánt ruhákat, sminkelhetnek, de nem tekintik magukat nőknek.
6. A nőies tulajdonságok a meghatározóak, tudatosan nőies/csajos stílust képviselnek.
Én: leginkább 2-es
Ami bejön: 2, 3, 4
22F
Nekem a kicsit nőies, vékony 175-185 cm magas, széparcú, lányosabb, femininebb, extrovertált de nem bulimániás értelmesebb de laza férfiak jönnek be.
Nincs ilyen kategória így írok neveket, hogy értsd:
Steiner Kristóf amikor még fiatal kis twink volt
Terrorházas Mária kicsi fiát szanaszét...baxnám...
Gulyás Márton is bejövős még
Adam Lambert nekem is szintén maga lenne a mennyország
Justin Bieber mielőtt meghibbant és 600 tetkója meg szőkített haja lett volna...
Randy Harriosn a Fiúk a klubból mikor fiatal volt
Na az ilyen típus tetszik.
Előző vagyok ismét:
Jordan Kale Barrett topmodell
Vallás és box vagy más férfias sportok kedvelése vagy dohányzás kizárttá teszi a vonzalmat....
Ezek közül a pasik közül melyik introvertált? :D
Melyik félénk???
Politikus aki meztelen fotóval díszeleg a meleg társkeresőn...? :D
Csípem az ilyet!
Nekem a polgárpukkasztó típus jön be és mellékesen legyen nagyon csinocs fiú semmi masculin inkább feminin de az IQ se alulról közelítse a 60-at hogy valamelyiket idézzem.
A 4. és az 5. között vagyok.
A 3. és a 4. közötti pasikkal tudnék elképzelni komolyabbat, a 2. és az 5. határeset.
Nagyon nem férfias, de nem is kifejezetten lányos, viszont nem félénk, sőt a vitakultúra nagy kedvelőre, csak néha bizonytalan. Túlérzelmes, empatikus, művészet, bölcsész- és társadalomtudományok-kedvelő. És kifejezetten sportos, teniszezik, lovagol, úszik, amik bőven a "fizikailag megterhelő" kategóriába tartoznak, viszont cserébe nem jár egyik sem közvetlen testi kontaktussal, nincsenek egymáshoz feszülő izzadt testek stb.
3-4 talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!