Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbi skálán neked milyen típusú fiúk tetszenek, és te melyikhez sorolnád magadat?
Több válasz is megjelölhető, hogy nektek milyen fiúk/férfiak tetszenek.
1. Macho férfiállat, minden sztereotip férfias tulajdonsággal együtt, természetes férfias külsővel (pl. szőrösség), amit tudatosan is épít. Inkább izmos, kigyúrt. A domináns külső és belső lerí róluk.
2. Szintén férfias megjelenésű és viselkedésű férfi, inkább izmos, sportos, de ezek a tulajdonságok nem jelennek meg annyira tudatosan/határozottan. Magasak, erősebb jelleműek, extrovertált társaságkedvelők. A magukhoz hasonló férfiak baráti társaságát kedvelik inkább.
3. Átlagos megjelenésű és személyiségű férfi, a sztereotip tulajdonságok csak elvétve jelennek meg, nem túl kifejezettek, de nem femininek. Egyaránt vannak nő és férfi barátaik.
4. Inkább kisfiús, kevésbé férfias megjelenésű férfiak. Személyiségüket nem jellemzik a közhelyes férfias tulajdonságok; inkább érzékenyebbek, félénkebbek, kevésbé szeretnek a sportolni (de semmiképp nem erőszakos, és fizikailag megterhelőbb sportot választanak), a művészet és a kultúra szeretete jellemző inkább rájuk, kevésbé extrovertáltak. Inkább lányokkal barátkoznak, de ők maguk nem nőiesek kifejezetten.
5. A feminin tulajdonságok kerülnek túlsúlyba mind külsőre, mind belsőre, de nem kötelező a "plázacica" stílus. Lehet hosszabb hajuk, vehetnek fel nőknek szánt ruhákat, sminkelhetnek, de nem tekintik magukat nőknek.
6. A nőies tulajdonságok a meghatározóak, tudatosan nőies/csajos stílust képviselnek.
3. vagyok inkább ezekből.
És ha választani kéne, akkor az 1. és 2. jön be, leszámítva a túlzott extrovertált viselkedést.
(Bár sok izmos férfi sajnos borotválja magát.)
3. és 4. között helyezném el magamat, és a 4. kategóriába tartozó srácok tetszenek :)
28/F
Én 3-nak és 4-esnek mondanám magam.
A 3-as és a 4-es pasik jönnek be nekem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!