Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolkodtatok már látszat kapcsolaton leszbikus lányokkal?
Figyelt kérdés
2017. nov. 22. 11:03
11/13 A kérdező kommentje:
És megmondhatod apádnak meg anyádnak hogy csak ne fogadjanak rám!
2017. nov. 22. 16:35
12/13 anonim válasza:
Van akin látszik hogy leszbikus és van akin látszik hogy meleg.Nekem van egy meleg barátom és rólunk süt hogy mások vagyunk.Ha el akarnánk játszani valaha hogy egy pár vagyunk senki sem hinné el,még ha csókolóznánk is!
13/13 anonim válasza:
Őszintén sajnálom a szüleidet.
Es nem azert mert meleg vagy...
Egy szuszra mond el nekik hogy elloptak a telodat es eladtam, fuveztem a sportra szánt penzetekbol most pedig hazudni akarom hogy nem vagyok meleg mert nincs onbecsulesem, szegyenerzetem tartasom.
23 fiu meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!