Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy gondolhatja bárki azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy gondolhatja bárki azt, hogy "divat melegnek lenni"?

Figyelt kérdés

Újabban egyre többször látom interneten, főleg az idősebb korosztálytól.

Kérdem én: hogy gondolják ezt?

Amikor pontosan tudják, látják a homofóbiát, sőt részei annak?

Amikor a LMBT közösség száma Magyarországon a legalacsonyabb között van az EU -n belül?

(Magyarországon az emberek kb 1,5-1,6%-a vallja magát LMBTQ személynek, Németországban pl ez a szám 7-8%, míg az átlag is 4-5% körüli lehet. A fiatal korosztály között is alig 4% fölötti a szám, míg pl a mélyen katolikus Spanyolországban ennek a 3-4-szerese. Az egészhez hozzá kell tenni, hogy alig harmadannyi fiú vallja magát LMBT tagnak, mint lány.)

Gyakorlatilag egy csomószor az iskolában is kigúnyolják, bántják azokat, akik nem heteroszexuálisak és a melegek kevesebb, mint 30%-a vállalja fel magát egyáltalán a barátai és szülei előtt és nyilván az, hogy az emberek alig másfél százaléka vallja magát LMBT személynek, sokat elmond. Ez a szám még Lengyelországban is több, mint háromszor ennyi a népesség arányában...

2017. nov. 19. 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

Hogy gondolhatja valaki, hogy lapos a Föld, vagy azt, hogy emberré sminkelt, hüllőszerű űrlények irányítják a világ országait? Ezek jóval nagyobb bullshitek, mint az, hogy vannak bizonytalan identitású emberek.

Mellesleg kit nevezhetünk divat-homokosnak?

A tízéves fiút, aki még nem mellkasig érő szakállal az arcán csapkodja ki fél kézzel a fákat a mutánsoktól hemzsegő poszt-apokaliptikus erdőben?

A kamaszt, akit megzavartak a hormonjai, vagy esetleg a hormonok mellett egy kis piával is rásegít a káoszra?

Az iskola legmenőbb srácát, aki mindig márkás ruhákban jár, és a haja is mindig tökéletes, vagy egy hasonló adottságokkal megáldott tinisztárt?

A fiatal csajt, aki néhány csalódás után "beleszbült"?

Esetleg a feltűnősködő felforgatót, aki politikai felfordulást csinál egy lapvetően hálószobába való témából, amikor csak alkalma nyílik rá, mert máshoz nem ért? (A normálisabb homoszexuálisok is rájöttek már, hogy az, amit ma a médiában melegjogi aktivizmusként mutatnak be, nem egyéb, mint felforgatóakció, a konzervatívok hergelése).

Akadnak szép számmal olyanok, akikre nagyjából illik a "divatb..i" kifejezés, nem értem, miért kell ennyire rácsodálkozni, hogy néhányan használják ezt a szót.

2017. nov. 19. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:
82%
Amíg rózsaszín szoknyás fiúkák vonulnak az Andrássyn , és kiabálják hogy Katinka vagyok, és a sikertelenség magyarázata a kirekesztő rásszizmus, addig gondolhatják divatnak.
2017. nov. 19. 22:48
 13/13 Lacás1976 ***** válasza:
100%

Marhaság

Én se leszek divatból heteró vagyok aki vagyok.

2017. dec. 4. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!