Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az ún "GAYDAR" hogyan működik?
Igazad van. Ha valaki hazudik önmagának, hazudik egy nőnek (aki mellesleg megérdemelné, hogy őszintén szeresse valaki, nem efféle érdekből) hazudik a gyereknek stb.
Namost ami még érdekessé teszi az egész dolgot, hogy alapvetően az emnerek túlnyomó többsége nem feketén-fehéren heteró vagy homo. Hanem kicsit mindenki biszex, maximum el van tolódva többé-kevésbé egyik vagy másik irányba. Ezt az egészet csak a ma embere fújja fel ennyire, holott ez a dolog a világ legtermészetesebb dolga. Valakit a szexuális orientációja alapján megítélni, holott a szexualitás a lehető legintimebb magánügy. Én pl nem azért tartom titokban a biszexualitásomat, a férfiakhoz (is) való vonzódásomat, mert szégyelleném. Sőt valahol ezzel többnek érzem magam, szélesebb látókörűnek, többfajta élményt megélni képesnek. Két okból titkolom. Egyik, ami a legtermészetesebb, hogy a szexualitás magánügy. Heteró párok sem beszélgetnek mondjuk egy közös kertipartin arról, hogy na hogy dömöckölték meg az asszonyt előző este vagy hogy furulyázta le az embört :)))))
Másik oka meg az, hogy kíváncsi nem vagyok az emberek, a környezetem reakcióira. Semmi hangulatom ahhoz, hogy kibeszéljem a szexuális életemet és ahhoz sem, hogy mások azon csámcsogjanak. De ezt ortodox heteróként is így gondolnám. Ráadásul vannak fétiseim is, tehát nem vagyok egy egyszerű eset sem a romeón sem az smpixien.
Hmm, hát igen. A látensmeleg haver kérdés. Borzasztó nehéz volt nekem és gondolom az neked is.
Gondold el, mi együtt edzettünk, együtt nyaraltunk kettesben. Persze ment a csajstírölés ezerrel. Ő brutál csajozógép. Az a tipikus jóltáncolós szemmelbűvölös nézéses bugyileolvasztósan mosolygós - amúgy sajnos nárcisztikus - jóképűke. És ennek ellenére nincs komoly kapcsolata. Amíg tartott a barátság, volt vagy 15-20 csaja, de mind lekoccolt mellőle. Pedig nagyon könnyen ismerkedik és minde ki azonnal elfogadja. Elsőre.
Végigolvastam, de nem értem.
1. Eleve mindenképp homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak kell lenni, hogy rájöjj? Vagy dörzsöltebb heterok is rájöhetmek, ha volt homoszexuális jóbarátjuk, barátnőjük?
2. A másik meg, hogy mégis honnan jönnél rá? Konkrétan miből?
3. Pláne azt honnan tudod, hogy valaki titkon meleg, miközben hetero életet él?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!