Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez az ún "GAYDAR" hogyan működik?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az ún "GAYDAR" hogyan működik?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem csak, mert sokfelé hallottam róla, hogy a melegek simán megérzik a másikról is, ha az. Namost én 45 vagyok már, tehát nem kamasz, igaz, nem fullmeleg, hanem inkább biszexuális, némi meleg többlettel, tehát ha 1-10-ig kellene rangsorolnom, ahol 10-es a meleg, 1-es a heteró, akkor valahol úgy a 6-7-8 körül sorolnám be magam. Vagy pont emiatt nem működik nálam a gaydar? (Kérem, hogy ellenszenves célú válaszolók kíméljenek, tényleg érdekel a dolog)

2017. nov. 19. 15:13
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igazad van. Ha valaki hazudik önmagának, hazudik egy nőnek (aki mellesleg megérdemelné, hogy őszintén szeresse valaki, nem efféle érdekből) hazudik a gyereknek stb.

Namost ami még érdekessé teszi az egész dolgot, hogy alapvetően az emnerek túlnyomó többsége nem feketén-fehéren heteró vagy homo. Hanem kicsit mindenki biszex, maximum el van tolódva többé-kevésbé egyik vagy másik irányba. Ezt az egészet csak a ma embere fújja fel ennyire, holott ez a dolog a világ legtermészetesebb dolga. Valakit a szexuális orientációja alapján megítélni, holott a szexualitás a lehető legintimebb magánügy. Én pl nem azért tartom titokban a biszexualitásomat, a férfiakhoz (is) való vonzódásomat, mert szégyelleném. Sőt valahol ezzel többnek érzem magam, szélesebb látókörűnek, többfajta élményt megélni képesnek. Két okból titkolom. Egyik, ami a legtermészetesebb, hogy a szexualitás magánügy. Heteró párok sem beszélgetnek mondjuk egy közös kertipartin arról, hogy na hogy dömöckölték meg az asszonyt előző este vagy hogy furulyázta le az embört :)))))

Másik oka meg az, hogy kíváncsi nem vagyok az emberek, a környezetem reakcióira. Semmi hangulatom ahhoz, hogy kibeszéljem a szexuális életemet és ahhoz sem, hogy mások azon csámcsogjanak. De ezt ortodox heteróként is így gondolnám. Ráadásul vannak fétiseim is, tehát nem vagyok egy egyszerű eset sem a romeón sem az smpixien.

Hmm, hát igen. A látensmeleg haver kérdés. Borzasztó nehéz volt nekem és gondolom az neked is.

Gondold el, mi együtt edzettünk, együtt nyaraltunk kettesben. Persze ment a csajstírölés ezerrel. Ő brutál csajozógép. Az a tipikus jóltáncolós szemmelbűvölös nézéses bugyileolvasztósan mosolygós - amúgy sajnos nárcisztikus - jóképűke. És ennek ellenére nincs komoly kapcsolata. Amíg tartott a barátság, volt vagy 15-20 csaja, de mind lekoccolt mellőle. Pedig nagyon könnyen ismerkedik és minde ki azonnal elfogadja. Elsőre.

2017. dec. 26. 07:06
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Végigolvastam, de nem értem.

1. Eleve mindenképp homoszexuálisnak vagy biszexuálisnak kell lenni, hogy rájöjj? Vagy dörzsöltebb heterok is rájöhetmek, ha volt homoszexuális jóbarátjuk, barátnőjük?

2. A másik meg, hogy mégis honnan jönnél rá? Konkrétan miből?

3. Pláne azt honnan tudod, hogy valaki titkon meleg, miközben hetero életet él?

2021. okt. 23. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!