Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan melegek, akik külföldön élnek?
Figyelt kérdés
Akár nyugaton-akár keleten, akár a Kárpát-medencén akár azon túl.
Melyik országban?
Milyen ott a melegek helyzete?
Szerintetek itt, nálunk annál jobb vagy rosszabb a helyzet?
2017. nov. 15. 18:38
1/6 anonim válasza:
Itt nincsenek, külföldön vannak.
2/6 anonim válasza:
Itt nincsenek, mivel külföldön vannak.
3/6 A kérdező kommentje:
Szövegértés egyes.
2017. nov. 16. 14:50
4/6 anonim 

válasza:

Ausztriaban elek,pontosabban Becsben.Itt jobb a melegek helyzete magyarorszagihoz kepest de azert vannak itt is mint mindehol bunkok.En peldaul a munkahelyemen nem mondtam el soha hogy az vagyok,max 1-2 koleganak akiben megbiztam.Ismerkedesi teren meg hasonlo mint Magyarorszagon,van par szauna ahol kb annyire frekventaltak mint a pestiek,interneten meg hasonlo az ismerkedes mint odahaza
5/6 anonim 

válasza:

Igen, én Németországban élek. Itt sokkal elfogadóbbak az emberek egymással. Az osztályban van egy lány, aki nyíltan leszbikus, és egy fiú, aki szintén nyíltan meleg. Én nem vállaltam fel, csak 4-en tudják, de szerintem a többiek is rájöttek, mert a lányokkal barátkozom, és a viselkedésemből is sejthető. Egyébként itt senki sem tőrődik a másik nemi identitásával, mint ahogy azzal sem, ha valaki vegetáriánus, vagy más a bőrszíne...stb. A lényeg, hogy milyen ember.
6/6 anonim 

válasza:

Dániában élek és itt elfogadók a melegekkel
Nem sokan tudják rólam a barátaim között több a hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!