Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, bejon a kikotozos csikizes meztelenul?
Figyelt kérdés
ha igen, csikizni, vagy csikizve lenni szerettek inkabb?2017. nov. 12. 15:40
1/13 anonim válasza:
A csikizés nem, de a kikötözés bejön.
2/13 anonim válasza:
de még mennyire :)
igazából mindkettőt preferálom.
3/13 kovpet válasza:
Be bizony, inkább a csikiző szerepe és csak akkor, ha cuki fiatal a másik fél :)
5/13 anonim válasza:
Már ha rágondolok, hogy megcsikizhetek egy meztelen srácot, merevedésem lesz.
6/13 A kérdező kommentje:
akkor irj ram, mert nekem meg attol lesz merevedesem, ha meztelenul ki vagyok kotozve es ugy csikiznek meg.
2017. nov. 15. 21:44
7/13 anonim válasza:
Hol vagy a legcsikisebb? :) S mennyi idős vagy?
8/13 A kérdező kommentje:
22 vagyok, a belso combomon es csipomon vagyok a legcsikisebb
2017. nov. 16. 13:56
9/13 anonim válasza:
Ha a talpamat csikizik azt szeretem :)
10/13 anonim válasza:
Imádok másokat csikizni. Azt is, ha engem, de eddig csak a felsőtestemen tudom, hogy csikis vagyok.
Wow, meztelenül kikötve lenne a leginkább izgalmas csikizni! :) 25/f/Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!