Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Titeket erdekel bnotok pasija h nez ki meztelenul v h milyen a penisze?
Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 20:17
2/13 anonim válasza:
nem, sosem érdekelt más tulajdona
persze egy röpke pillanat erejéig, de aztán, így elhesegetve van ez, mert nem vagyok bunkó
3/13 anonim válasza:
Nem mivel előtte az én párom volt
5/13 anonim válasza:
Nem, hiszen van párom és őt szeretem, miért érdekelne a bnőm palijának a farka? :D
6/13 anonim válasza:
Persze, de csak ha elhivnak harmasozni.
7/13 anonim válasza:
Nem igazán érdekelt sosem egyik barátnőm egyik palijának a farka sem, akár egyedülálló voltam, akár nem.
8/13 anonim válasza:
nem. es a bnom pasijaval nem csinalom, nem hiv el 3asozni ...
9/13 anonim válasza:
Érdekelni nem érdekel, de látni láttam már.
Nem csak akkor lát az ember lánya meztelen pasit, amikor szexel.
10/13 anonim válasza:
Persze hogy nem csak akkor láthat, pl. velem is volt, hogy véletlenül rányitottam másra alkalmatlan időpontban, meg fordítva is, de a kérdés a kíváncsiság volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!