Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen ötlet (c. Out)?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ötlet (c. Out)?

Figyelt kérdés

Idén (11.ben) új suliba kerültem. Itt kötelező a hittanóra, de valami kegyetlen. A hitoktató mindig a melegeket szidja (milyen undorító, utálatosság stb.). Kezd nagyon elegem lenni. Úgy gondoltam, hogy egyik órán felszólalok és elmondok pár dolgot(nyilván emberi hangnemben): először is megkérdezem, hogy mi is a baja "velünk", illetve elmondom neki, hogy ez nem választás kérdése. Itt szeretnék Comming out-tolni az osztály előtt is. (Szeretnék erőt adni a suliban lévő LMBT embereknek, hogy ez is természetes dolog, illetve azt is meg akarom mutatni az embereknek, hogy mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint a heterók).

Szerintetek milyen ötlet?

Milyen szöveggel kéne felszólalnom?

18/F/meleg

2017. nov. 9. 21:25
1 2
 11/20 Missi_Key ***** válasza:
100%
Azért vigyàzz, mert tanàr...lazàn megteheti h megbuktat vagy hasonló visszaélések...
2017. nov. 10. 06:41
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

7#Kitagadná!

Hidd el nekem az ilyen xarházitól kitellik!

Én sem ajánlom neked a CO ezen formáját, egy mert nem tartozik a magánéleted másokra, erre a faxxopó köcs.ögre sem, másrészt mert piszkálna és erre bátorítaná a többi osztálytársadat is, ezt várná el tőlük.

Nagyon aranyos, bájos őszinte a szándékot, de ezzel együtt inkább ne ő előtte coming outolj hanem csak az osztálytársaid előtt.

2017. nov. 10. 16:04
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Maximálisan melletted állok a gondolkodásban.Viszont, ne hidd azt, hogy megtudod győzni. Sőtt, megharagszik, hidd el. Én melegként egy fiu suliba jártam, és én elmondtam az osztálynak idővel. De nem ilyen formában ahogy te tervezed. Nekem úgy jött ki a lépés, hogy mikor biológia órán feljött a téma és beszéltünk róla, a tanár azt mondta, hogy mivel ő nem ismer meleg embereket így nem tud konkrétumokat mondani, de a mai tudomány szerint ezzel nincs gond. Szóval nem hogy nem szidott minket, hanem elmondta, hogy nem akar semmit mondani erről mert nem az Ő véleménye a fontos és nem ismer olyat aki tudna erről beszélni. És ekkor szólaltam meg: "És mit szóla tanár úr ha én tudnék?"

Ekkor mindenki elhallgatott és a tanár megkérdezte, hogy meleg vagy? Mondom igen, és köszönöm, hogy nem kezdett el szidni. A legtöbb srác b***izott meg minden, de mikor egy pár osztálytársam és a tanár is mondta, hogy meghallgatnak szívesen akkor mindenki csendbe lett. Elmondtam mindent, hogy hogy és mikor jöttem rá, a kérdésekre válaszoltam, bámilyen indiszkrét is volt némelyik xd

Azt vettem észre, hogy azért ellenségesek mert nem ismernek minket, nem tudnak semmit. Mert ami a tvben és a médiában megy az kiforgatás. Bemutatnak egy oldalt, azt aki a ku**a kategória és annak az életét figurázzákm ki. De mikor elmondtam és megválaszoltam mindent akkor megváltoztak, onnantól minden jó volt. Sőtt egy egész osztályni lovagot kaptam xd Kb mikor mentünk vmerre mindig előre engedtek, nem bántottak szóval jó volt utánna.

Mézd, nem mondom azt, hogy ne tedd, hanem azt, hogy a hittan tanár óráján ne. Aki ennyire vallásos azt nem tudod meggyőzni. És csak magadat idegeled majd vele, hogy nem érti és meggyőzhetetlen. Azt tanácsolom várj amig eljön az alkalmas pillanat, de mindenekelőtt sztem a helyedben keresnék egy osztálytársat akivel jóba vagy és bíztok egymásban és vele megbeszélni, kezd vele, ha jól reagál majd idővel lassan elmondod mindenkinek. Ne rögtön mindenkinek. Az nem lesz jó.

Minden esetre, bárhogyis döntesz, remélem sikerrel jársz és nem lesz gond belőle. És kitartást a tanárral szemben, a vallásos emberek a legnehezebb diók.

Szal hajrá ;)

2017. nov. 10. 18:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Sz...a.rd le. Vagy mondd azt hogy talán saját házuk táján kéne söpörgetni, és a ministráns fiúkat békén kéne hagyni
2017. nov. 10. 22:10
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Téged is le akarna szoktatni. Csak még jobban rád szállna.
2017. nov. 10. 22:15
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

12-es vagyok, pontosan mégjobban rád szállna!

Nem Tartozik arra a Köcsö.gre!

Jó a szándék, kedves aranyos vagy, de ez itt nem Amerika ahogy David Bowie énekelte, sőt nem is Németország, ahol már 3. nem is van, és olyan liberálisak hogy csak na!

Azért mert esetleg a 200 fős iskoládban akad még egy meleg, akkor beszéljetek egymással és védjétek egymást, de ne egy megszállt szaktásnak add ki magad, aki fölényben van veled szemben abban az iskolában abban a közegben ahova még ne adj isten hány évig kell járnod!

Mondom ezt úgy hogy 23 éves vagyok és 16 évesen egy külföldi suliba jártam ahol annyira jó volt, annyira más volt, mindenki pakisztáni, német, holland, brit, belga, teljesn más volt, na ott lehetett volna coming out-ni de a kutyát sem érdekelte kivel dugok teljesen természtesnek vették hogy valaki meleg, leszbi, transz vagy akármilyen sexuális.

2017. nov. 10. 22:29
 17/20 kovpet ***** válasza:
100%

"undorítónak tartaná amit a gyereke csinál és leszoktatná róla"

Járd ki az iskolát, fejezd be jó eredménnyel.

Aztán, ha már nem tud neked rosszat tenni, jelentsd ezt a felettes szervének (igazgató, önkormányzat meg ez a KLIK vagy mi a fene, ha egyházi fenntartású, akkor nekik is). Írd le, hogy miket mond és hogy ez neked (meg a népesség 10%-ának, tehát nyilván másoknak is a tanítványai közül) milyen rosszul esik.

Egy ilyen ember egyszerűen nem való emberek, de főleg fiatalok közé. Az ilyen menjen kapálni vagy teherautót vezetni vagy bármi olyan helyre, ahol nem kerül kapcsolatba olyanokkal, akiknek megmérgezheti az életét.

2017. nov. 11. 12:33
 18/20 Buran ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Teljes mértékben átérzem a helyzeted, megértem a motivációdat is, de szerintem ne tedd. Ha jól értem, idén voltán 11-es, szeptemberben jön az utolsó év, érettségi, minden. Ez így elég veszélyes játék lenne. Egyfelől, gondold végig, mennyire szállhat rád? Mennyire keserítheti meg az életedet, mennyire tehet keresztbe?

Másfelől, miként áll a melegséghez a többi tanárod? Nagyon könnyen lehet köztük is homofób, attól, hogy nem hangoztatja, még simán. Emlékeim szerint a középsuli nem az a hely, ahol bármi titokban maradhatna, biztos vagyok benne, hogy hamar szétmenne a híred, s félő, hogy később, akár érettségin is akadna egy-két kedves ember, aki "kicsit megszívatom a kis b zit" jelszóval levonna innen-onnan pár pontot, ahol teheti, mert miért ne... és bár totál jogtalan, teljesen igazságtalan, mégis Te húznád a rövidebbet. Sajnos a pedagógusok is emberek, vannak köztük kiváló tanárok, s nagyon gyarló, emberi lények is. És mivel a hittantanár ilyen mélyen nyomja a dolgot, sejtem, hogy tud róla az egész tanári kar, de mégsem tesz senki semmit, ez sem lehet véletlen. Valószínűleg ez ott teljesen elfogadott dolog.

Ha mindenképpen ki akarsz ellene állni, állj ki. Számtalan érvet lehet hozni, tudományos és teológiai szempontból is. Nem tudom melyik vallás képviselője a tanárod, de ott vannak Ferenc pápa szava: "Juan Carlos, te meleg vagy, de ez nem számít. Isten teremtett ilyennek; ő ilyennek szeret téged, és engem sem foglalkoztat a dolog" - ezt egy chilei férfinek mondta, aki pedofil papok áldozata volt fiatal korában, majd mikor ezt nyilvánosságra hozta, akkor a helyi püspök a homoszexualitására hivatkozva próbálta bemocskolni a férfit...

23/F/m

2018. júl. 16. 00:02
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se tedd. Kovpettel értek egyet, csak ilyenkor nem a KLIK-hez kell fordulni, hanem az EBH-hoz (Egyenlő Bánásmód Hatóság). Ők pont ezért vannak. Ilyet nem művelhet egy tanár egy iskolában, még akkor sem, ha hittan tanár. És ezt úgy mondom, hogy hívő embernek tartom magam.
2018. júl. 24. 05:57
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a fajta módszert én sem javasolnám. Márcsak azért is, mert aki ennyire gyűlöl valamit, annak kell hogy legyen valami köze ehhez az egészhez, azaz több mint valószíű, hogy a tanárod látens meleg, aki "gyógyultnak" gondolja magát. Mellesleg, ha az osztálynak Coming outols meglehet, hogy az osztály a tanár következö homofób kijelentésénél közös erővel elküldi a kedves tanárurat a jó büdös p*csába.
2020. márc. 30. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!