Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ötlet (c. Out)?
Idén (11.ben) új suliba kerültem. Itt kötelező a hittanóra, de valami kegyetlen. A hitoktató mindig a melegeket szidja (milyen undorító, utálatosság stb.). Kezd nagyon elegem lenni. Úgy gondoltam, hogy egyik órán felszólalok és elmondok pár dolgot(nyilván emberi hangnemben): először is megkérdezem, hogy mi is a baja "velünk", illetve elmondom neki, hogy ez nem választás kérdése. Itt szeretnék Comming out-tolni az osztály előtt is. (Szeretnék erőt adni a suliban lévő LMBT embereknek, hogy ez is természetes dolog, illetve azt is meg akarom mutatni az embereknek, hogy mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint a heterók).
Szerintetek milyen ötlet?
Milyen szöveggel kéne felszólalnom?
18/F/meleg
Még mindig támogatom az ötletet, bár most nem írok se kort, se semmi mást, mert a végén egy jókedvében lévő fiúka megint törli a kérdést. :-)
(Középiskolás, meleg fiú, aki tapasztalta ugyan azt, mint a kérdező, csak általános iskolában.)
Véletlenül se tedd Cimbi!!
Egy köcsög homofób fax a tanárod, de lépj túl rajta nehogy megszólalj.
Én amúgy zsidó is vagyok származásilag, meg ateista is úgyhogy nekem aztán szövegelhetnének amúgy meg a spiritualitásban hiszek, boszorkányok, energiák szellemek...nyugodtan röhögjön mindenki!!!
Szóval egy ilyen beteg lelkű ocsmán.ság miatt ne tedd magad tönkre és egy középsuli az nem LMBTQ közösség úgyhogy hagyd a faxba.
Majd az idők szava őt is lesöpri nem hallott Németorzságról már 3. nem is van bakker én üdvözlöm azt az orzságot!
Melletted vagyok maximálisan, de azt tudnod kell, hogy sosem tanácsos a halmozott coming out.
Egyszerre coming outolni, mindezt egyszerre sok embernek, ráadásul megpróbálni helyretenni egy ilyen meggyőződéses idiótát.
Ez túl sok egyszerre, még ha nem is látod be.
Ha ennyire akarsz valamerre lépni, akkor csak tedd meg az osztályod felé, akár fokozatosn is, aztán majd alakul.
De nem kell a gyeplőt a lovak közé dobni és elengedni hírtelen mindent.
Vagy kiállhatsz a melegek mellett anélkül is, hogy egyből coming outolnál. Helyreteheted anélkül is a meggyőződéseddel, keresztkérdésejkel esetleg a véleményed határozott hangsúlyozásával.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!