Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen aki full aktiv/passziv? Milyen dolgokat csinalnak vagy miket nem?
Lehet fura de ha tudnad hogy mennyi minden van meg amit nem szeretek :) egyebkent nem tehetek rola egyszeruen vannak dolgok amiktol undorodok.
aktiv vagyok de minden olyat megteszek amivel a partneremnek örömet szerezhetek és minden olyanra nyitott vagyok ami nekem gyönyört okoz
Nálam belefér a szopás nyalás ujjazás is kölcsönösen pedig mindkettőnknek szőrös elöl hátul
Engem 15 évesen szexuálisan zaklatott egy pasi egy táborban, és azóta nem szeretem, ha a farkamhoz hozzáérnek.
A tartós kapcsolatomban az exemnek 3 év után engedtem meg, hogy hozzáérjen és kiverje. Aztán egyszer megengedtem, hogy lepippantson. De azt sosem szerettem. "Bottom only"-ként inkább a fenekem és a szám legyen használva, mint a farkam.
Koszonom hogy leirtad a torteneted es sajnalom..
De egyetertek veled hogy a csak passzivaknak a fenekuk es a szajuk legyen hasznalva.
Én passzív vagyok, de csak a számat használom, a fenekem csak kijárat.
21f
Akkor gondolom azt se engeded ha valaki neked akarja csinalni pl az oralt !?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!