Miért csinálnak néha b-zis dolgokat a fiú osztálytársaim? 16/l
Van hogy valamelyik fiú lehajol valamiért (toll, táskája vagy épp ami leesett), és a hozzá legközelebb lévő fiú csak úgy simán rácsap/megfogja a seggét. Van hogy ketten kergetik egymást aztán az egyik úgy kapja el a másikat hogy közben megöleli őt, vagy azt mondja az egyik a másiknak hogy nem baj hogy nincs csajom, itt vagy te nekem (persze nevetve mondja).
Olyan is előfordult már, hogy nevetve mondta az egyik hogy szeretlek zolika, aztán érkezett a válasz hogy én is.
Mi is csinálunk rengeteg ilyen marhaságot.
Ami azt illeti már én is sétáltam le a büfébe kézenfogva az egyik osztálytársammal, persze csak poénból.
Ezt nem kell komolyan venni, csak ha unatkozunk elütjük az időt, szívatjuk egymást. :D
17/f
A munkahelyen a főnök mondta:
A férfiak jöjjenek... (cipekedni kellett)
A többség nem nagyon mozdult (talán nem hallotta.
Visszajön a főnök:
Aki nem hallotta, és férfi jöjjön....
Aztán az egyik azt mondta magára: Én Qurva vagyok! (olyan viccesen mondta, mindenki nevetett, még én is)
Azután elkeztek versenyezni, melyikük a legnagyobb: (az igyik saját magára mondta: Én Ribi vagyok!)
Tisza dilik voltak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!