Miért csinálnak néha b-zis dolgokat a fiú osztálytársaim? 16/l
Figyelt kérdés
Van hogy valamelyik fiú lehajol valamiért (toll, táskája vagy épp ami leesett), és a hozzá legközelebb lévő fiú csak úgy simán rácsap/megfogja a seggét. Van hogy ketten kergetik egymást aztán az egyik úgy kapja el a másikat hogy közben megöleli őt, vagy azt mondja az egyik a másiknak hogy nem baj hogy nincs csajom, itt vagy te nekem (persze nevetve mondja).
Olyan is előfordult már, hogy nevetve mondta az egyik hogy szeretlek zolika, aztán érkezett a válasz hogy én is.
2017. szept. 9. 17:31
11/18 anonim válasza:
utolso ezek nem ferfiak de meg csak nem is emberek, lusta disznok.
12/18 anonim válasza:
Iszonyúan rossz poén, ez már meleg... Az ilyen osztálytársainkat mi felppfoztuk ha elöttünk buzultak. Mit gondol az ilyen?
13/18 anonim válasza:
Azt hogy nem valami homofób hülye az osztálytársa? Mi az hogy kezet emelnek valakire mert bohóckodik? Az erőszakosság az undorító, nem a hülyülés.
14/18 anonim válasza:
Nemkell agyonverésekre gondolni, csak túloztam.. többnyire csak szavakban szoltunk rá, az ilyen barom osztálytársainkra,a kérdésben nem melegekről van szó csak azt parodizáló idiótákról. Ha te azt szívesen nézed, gondolom te is az vagy.
15/18 anonim válasza:
Fiúként más fiúk seggét fogdosni, neked kis bohóckodás. Te beteg vagy.
16/18 anonim válasza:
Melléfogtál, az iskolás korból is kinőttem cirka húsz éve. És pokolian rossz iránynak tarom hogy egyes gyerekek azt hiszik joguk van erőszakoskodni a kortárásikkal. Hol a fenében vannak olyankor a tanárok???
17/18 anonim válasza:
Értelmezni nemtudsz. Egy ilyen poénos gyerek szerinted hol sértődik meg ha rájukszólsz vagy még ha mást is csinálsz? 2017 van ember..
18/18 anonim válasza:
miért, felnőttként kézfogásnál pusziszkodni meg ölelgetni a másikat nem b....zis?
Mi 15 évesen egymást p...ön ütöttük, mégsem lett egyikünk sem meleg. Gyerekes baromság az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!