Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek milyen aki full...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen aki full aktiv/passziv? Milyen dolgokat csinalnak vagy miket nem?

Figyelt kérdés
Nekem van van egy elkepzelesem de ugy vettem eszre sokan nem ertenek velem egyutt ebbe a temaba. Szerintem aki full aktiv az ne szopjon meg szerintem nem is full aktiv hiaba mondjak azt magukra. Peldaul en full passziv vagyok szoval engem nem lehet oralisan kielegiteni es nem is dugok, sot nem is mindig elvezek el hiszen nekem eleg ha megdugnak, es mar ezek miatt is erte szo a haz elejet. Szerintetek ez gond? Nektek mi a velemenyetek errol? Van aki szereti a nyalast? Es mi abba a jo? Szerintem az is eleg undi ergo engem nyalni se lehet es en se nyalok... :) 20/f/p
2017. nov. 9. 11:53
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Teljesen egyet ertek veled, en pont ezert nem irok ki semmit csak az alapokat mivel ugy is megkerdezik.

Pont ma tortent velem hogy ramir valaki elkezdunk beszelgetni kozlom vele hogy nem igen akarok szexelni de egy jot beszelgethetunk es erre jott a kerdes hogy de azert leszopsz ugye ? Mondom az is szex es erre jott a valasz hogy az nem az... ahh konyorgom kicsit viccesnek talaltam ja es utana meg azzal jott hogy mennyi penze van... nem vagyok prosti az adatlapomon is kapcsolat van bejelolve nem ertem az inditatast.

2017. nov. 9. 17:10
 12/32 anonim ***** válasza:
91%

Ha egy társkeresőn azt írod vissza hogy nem akarsz sexelni csak beszélgetni attól a másik bepipul...

Én bottom only vagyok, csaképp öt éve párom van és így más aleányzó fekvése ugye szépen összecsiszolódtunk az ágyban az életben mindenben.

Szóval ha ő le akar szopni mert faxra vaágyik a szájában én nem ellenzem , sőt élvezem de egyébként inkább én szeretek szopni, meg dugatni magam. Vele.

2017. nov. 9. 19:00
 13/32 anonim ***** válasza:
92%

Egyébként is ezért vagyok híve aszeméles ismeretségnek mert ha megvan a tűz, a szimpátai akkor már nem fogsz bottomozni meg aktív full bossy stb ez már nem olyan fontos.

Szerelmes leszel és kész, vagy lesz egy sexhaverod hosszú távon én a netes társkeresőkre soha nem mentem fel, mert egyser valaki megtetszett és kiderült hogy párja van és velem óhajtja megcsalni köszöntem a megtiszteltesét és elküldtem a pics.ba.

2017. nov. 9. 19:02
 14/32 A kérdező kommentje:

#12-13

Engem nem nagyon érdekel ha bepipul hiszen van olyan opció hogy barátkozás vagy éppen hogy csak kapcsolatot keresel innenstől lényegtelen ha bepipul tanuljon meg olvasni.

Gratulálok az 5 évhez de szerintem hiába szerelmes az ember nem közelező olyan dolgokat csinálni amit nem szeret a másik.

Én is voltam már szerelmes de nem nagyon éreztem azt hogy akkor én most a szájaba adjam a cerkám. De ugye ez emberfüggő hiszen ki mit szeret. Én 100%osan fullra passzív vagyok szóval nem szophatnak le akárkiről is legyen szó, számomra az olyan férfiatlan. Egyébként van néhány olyan dolog van amit nem csinálok/csinálhatnak velem.

Egyébként nyilván én is szeretem a személyes találkozót és ismerettséget, egyből sose bújok senki ágyába hiszen egy társkereső sem megbízható ígérgetni nem fogok hogy jajj most lefekszem veled mert alapból sem vagyok az a könnyűvérű tipus.

2017. nov. 9. 19:15
 15/32 A kérdező kommentje:
Meg nyilvan egy parkapcsolatnal azert konnyebb a helyzet, hiszen csak olyan pasival jossz ossze aki megfelel szamodra, en sem valasztok olyat aki esetlegesen szopni akarna vagy szeretne o is a passziv szerepeket neha neha. En csak olyat valasztok aki full aktiv. Es nyilvan ilyenkor mar nem lesz csalodas ilyen teren.
2017. nov. 9. 19:32
 16/32 anonim ***** válasza:
91%
Nekem néha jól esik ha szopnak-a pasim -ha kényezteti a farkam, d enem kötelező, a fenekem nyalása az más tészta azt imádom, már attól elsülök, ha nyal meg ujjaz és símogat ott.
2017. nov. 9. 22:22
 17/32 A kérdező kommentje:
Biztos jo lehet ezugyben nemtudok nyilatkozni hiszen en sose engednem meg hogy kinyaljanak vagy megujjazzanak a szopasrol nem is beszelek :) egyszeruen ideges leszek ezektol a dolgoktol.
2017. nov. 9. 22:34
 18/32 anonim ***** válasza:
91%

Most már csak annyit kérdeznék, hogy hogyan sexelsz???

Se nyalás, sem téged szopni nem lehet, sem ujjazni, hm elég szűk határokon belül lehet veled az ágyban ügyködni.

2017. nov. 10. 16:07
 19/32 A kérdező kommentje:
Mivel passziv vagyok ezert nyilvan kedvelem az oralis szexet de egyoldaluan csak adni, attol hogy nem tehetik bele az ujjukat a seggembe még a kukijukat igen. :)
2017. nov. 10. 16:29
 20/32 anonim ***** válasza:
93%

18:

Úgy képzeld el, mint egy kicsit visszafogott heteró lányt. Szopja a fa szt és meg lehet dugni, de ennyi. Igen, ez tényleg elég fura, hogy ilyen korlátozott a szexuális repertoár.

2017. nov. 10. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!