Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kellene tennem? Anélkül, hogy tönkretenném a barátságot?
Nem tudom, hogy jó kategória-e, mert a kérdés egyáltalán nem szexualitás téma, viszont annál inkább kapcsolódik a melegségemhez.
Van egy nagyon jó lány barátom, akivel mindent megosztok, azon kívül, hogy meleg vagyok. Rajta kívül a legtöbb barátom tudja, ő pedig csak azért nem tudja, mert nem értené meg. Nem azért, mert baja lenne a melegekkel, szimplán azért, mert szerinte nincsendk melegek. Ő azt gondolja, hogy ezt az emberek csak bebeszélik maguknak.
Viszont igazából az van, hogy nagyon közvetlen vagyok vele, mint baráttal és más lányokkal is. Csak más lányok tudják, hogy hiába kommunikálok egy csomószor félreérthető jeleket, vagy tűnik úgy, mintha nyomulnék és ez éppen azért van, mert én is meg ők is tudják, hogy nem nyomulok.
Örülök neki, hogy ezzel a lánnyal tök jól kijövök és veszi azt, hogy közeledek felé, de nem akarom, hogy félreértse, mégis úgy érzem egy csomószor félreérti és... Ő is küldi vissza a "jeleket" és félek, hogy ő mást szeretne, mint én.
Nem ez lenne amúgy az első eset, hogy egy lány bepróbálkozik és/vagy szerelmet vall, de eddig mindig ment a helyzet kezelése, viszont most tudom, hogyha megmondanám neki, nem fogadná el és emellett jóban is vagyok és nem akarom, hogy a végén rámenjen a barátság.
Ugyanakkor ettől függetlenül is el kellene neki mondanom, mert így nem érzem őszintének az egészet (mondjuk... nyilván így van, nem teljesen őszinte ez a barátság).
Ami az egészben pluszban zavaró, hogy még mielőtt jóban lettünk volna a fiú-lány barátságot sem tartotta működőképesnek és azt hiszem rólam is megvolt a véleménye, de ahogy jóban lettünk ez teljesen megváltozott, bár azóta sincs túl sok fiú barátja, rajtam kívül...
Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Nem akarom, hogy félreértse a dolgokat és méginkább nem akarom, hogy emiatt megromoljon ez a barátság, mert kedves és jó fej lány és szeretek a társaságában lenni, csak nem úgy...
18/F
Mindenképpen megmondanám neki mi a szitu. Meg azt is, hogy olyan nincs hogy ezt bebeszéli az ember magának, hogy meleg. Valószínűleg nem lesz tartós barátság. Valszeg megpróbál majd meggyőzni az igazáról...
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!