Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen jogon ítéli és támadja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jogon ítéli és támadja valaki a normális melegeket?

Figyelt kérdés
Ott vannak a pedofilok, a gyilkosok, tolvajok, akik valóban a társadalom deviáns rétegét képzik. És ott vannak a melegek, akik nem bántanak senkit a nemi orientációjukkal, ennek ellenére mégis atrocitások és társadalmi megkülönböztetés elé állítják őket. Hát nem ugyanazokkal a jogokkal rendelkeznek mint bárki? Nem ugyanolyan értékű emberek?

2017. nov. 1. 10:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
30%

Na álljunk csak meg. A kérdésben ez áll: "a normális melegeket" milyen jogon ítélik el? Nem az a kérdés, hogy kit mennyire borít ki két azonos nemű ember kapcsolata. Monhatni lszrom, hogy téged irritál-e két meleg kapcsolata (19L). A kérdés nem ez volt. Személy szerint, nem vagyok provokatív, nem vagyok felháborodva, hogy a heterók nagy része nem fogad el. Engem nem érdekel, hogy nem fogadnak el, mert nem hozom nyílvánosságra, hogy meleg vagyok, mert tudom, hogy senkit sem érdekel. Mellesleg ne mondd már meg, hogy a melegek még jobban provokatívak a heterókkal szemben, meg hogy mi keltjük a bajt. Nincs olyan, hogy "mi". Vannak a normális melegek, akik nem hozzák túlságosan nyílvánosságra ezt a dolgot, és vannak a bzik, akik kérkednek ezzel, meg Pride-ozgatnak nagybau.

Visszatérve a kérdésre:

A homofóboknak semmi joguk nincs elítélni a melegeket, csak mert nem a nőket szeretik. (a bzikat én is utálom, aki úgy néz ki, mint egy nő, egyebek, és felhívja magára a figyelmét) De azokkal a férfiakkal (férfiakkal), akik a férfiakat szeretik, vagy fiú fiút, semmi baj nincs, sőt. Én is ilyen vagyok, szeretem a melegeket, mivel meleg vagyok. A homofóbok csak féltékenyek és irigyek, mert meggyöpösödnek az asszonyaik mellett, és férrekrnak, meg megcsalják őket. Meg ne mondják, hogy egy meleg nem képes monogá kapcsolatra... 17f

2017. nov. 1. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Utolsó és te milyen jogon ítélsz el bárkit is?

Azt mondod, hogy nem érdekel, hogy kiből mit vált ki egy meleg kapcsolat és nem érdekel, hogy elfogadnak-e. Korábban valamelyik kérdésnél láttam, hogy írtad "nincsenek barátaim". (Feltehetném a költői kérdést magamnak, hogy vajon miért? De inkább nem állok le elemezgetni, hanem folytatom a válaszomat.) Ennek tükrében érthető és talán jobb is, hogy nem hozod nyilvánosságra.

Ugyanakkor meg szintén ennek tükrében nem értem: milyen jogon mondod azt valakire, hogy "rossz hatással van a melegek megítélésére", csak azért, mert femininebb?

Ez még csak nem is rossz dolog. Egyeseknél ez a személyiség része, ez kell ahhoz, hogy önmagunk lehessünk.

Tudom miről beszélek, én sem vagyok a legférfiasabb meleg. Évekig próbáltam az lenni és próbáltam titkolni, sokszor magamba zártam mindent... De tudod mit? Nem érdekel. Önmagam leszek.

Magas hangom van alapból. Akkor mi van?

Nőies kézmozdulataim vannak. Nem szándékosan, csak jön magától. És akkor mi van?

Lányos arcom van. És akkor mi van?

Sorolhatnám még a sort. (Jó most egy kicsit felnagyítottam ezeket a dolgokat, nem vagyok én sem üveghercegnő, de remélem a lényeg átment.)

De ez vagyok én. Ez vagyok én, mint ember (és nem mint meleg).

Mi értelme van annak, hogy megjátszom magam? Mi értelme van annak, hogy olyan akarok lenni, mint "mások"? Nem vagyok olyan, ilyen vagyok.

És veled ellentétben például nekem vannak barátaim. Barátaim akik előtt például szívesen megjelenek a barátom társaságában (aki jelen pillanatban nincs, de nem ez a lényeg).

És barátaim, akik előtt felvállalhatom magamat, olyannak szeretnek, amilyen vagyok.

A te eseted az a tipikus "félek és magányos vagyok", de amúgy ezt nem ismered be magadnak és inkább olyanokat keresel, akik hibások lehetnek.

(Azért szomorú, hogy az olyan melegek, mint te... És sok esetben ez domborítja ki az előítéleteket.)

Amúgy milyen jogon támadják a melegeket?

Sok az olyan ember, aki nagyon-nagyon buta és meg ott vannak a xenoformalienhez hasonló melegek...

2017. nov. 1. 16:17
 13/13 anonim ***** válasza:
82%
Ment privátban. :)
2017. nov. 3. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!