Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen nehéz normális melegeket találni?
Felmentem egy ismerkedős oldalra és 10ből 10 embernek az volt a második kérdése hogy mekkora a farkam a korom után.... a melegek ennyire nem vágynak kapcsolatra, érzelmekre? Csak én vagyok ilyen melegként?
24f
Tőlem is azt kérdezgetik vagy küldjek képet a seggemről.
Amúgy azok főleg csak a gép előtt rejszolnak rád.
Sajnos tényleg. A legnagyobb baj az, hogy ha valaki kedvesnek, rendesnek, értelmesnek tűnik, előbb vagy utóbb kiderül, hogy pont ugyanolyan ő is, mint az összes többi. Mégse akar kapcsolatot, mégis inkább csak szexelne, mégse vagy szimpatikus, mégse tetszel annyira, mégis inkább mással jön össze, bocs, de meggondolta magát, bocs de nincs meg a plusz, túl magas vagy, túl alacsony vagy, uni, de passzívval nem jönne össze, túl messze laksz, nem keresed elégszer, ha meg igen, akkor túl tapadós vagy, de valami mindig van, amiért lekoptatnak, vagy eltűnnek. Nekem az a személyes kedvencem, mikor nálam sokkal csúnyábbakkal (mások véleménye szerint is), illetve már ránézésre is beképzelt, nagyképű r**bancokkal jönnek össze helyettem. Komolyan számomra a világ legnagyobb rejtélye, hogy akinek több éves kapcsolata van, az hogy a jóistenbe talált rá. Az se lehet mondani, hogy csak a szépfiúknak írok vissza, mert olyannal is összejöttem már (nagyon rövid kapcsolat volt), akinek a barátaim ránéztek a képére, és megkérdezték, hogy ugye csak viccelek. Az is általános, hogy aki értelmesebb, az úgy szokott kinézni, hogy nem nagyon nyúlnál hozzá, aki meg jól néz ki az vagy k**rva, vagy olyan buta, mint a föld (nem rég beszéltem egy nagyon jóképű, jó testű sráccal, hát csodálkoztam, hogy el tudja olvasni amiket írtam neki). Aki értelmes és jól is néz ki, az pedig lásd feljebb.
Azt hiszem elég jól összefoglaltam a mai meleg társkeresést Magyarországon. Ha bármi egyéb kérdésed lenne állok rendelkezésedre. :D
Én sok évig hittem abban, hogy mivel volt a környezetemben erre példa pár, hogy az internet majd segít megtalálni a párom. Egyszer, még régen, amikor még fiatal voltam és vonzó, találtam egy pasit aki kiderült egy biszex...én melegként nehezen viselem, főleg, hogy mellettem még a volt nejével is tartotta a bizalmas kapcsolatát. Na mindegy. Szóval azóta megöregedtem és bölcsebb is lettem, kábé egy éve nem keresek neten senkit. Vannak mindenféle meleg helyek ahol el lehet menni ismerkedni.
Nekem mondjuk a Sors bevarázsolt az új munkahelyen is meleg pasikat akiknek bejöttem, de azok is kapcsolatban éltek, vagy félénkek voltak, hogy nyissanak igazán felém.
De az internetes társkeresést végképp feladtam.
Hiszem, hogy mindenkinek megvan valahol a másik fele, akivel összepasszol, mint kulcs a zárba...csak egyikük a neten találja meg, másikuk valahol a nem virtuális valóságban.
Nem csak te vagy ilyen... én is kapcsolatra vágyom, de tényleg nehéz normális srácokat találni sajnos :(
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!