Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen jogon ítéli és támadja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jogon ítéli és támadja valaki a normális melegeket?

Figyelt kérdés
Ott vannak a pedofilok, a gyilkosok, tolvajok, akik valóban a társadalom deviáns rétegét képzik. És ott vannak a melegek, akik nem bántanak senkit a nemi orientációjukkal, ennek ellenére mégis atrocitások és társadalmi megkülönböztetés elé állítják őket. Hát nem ugyanazokkal a jogokkal rendelkeznek mint bárki? Nem ugyanolyan értékű emberek?

2017. nov. 1. 10:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Az intelligenciaszintjuk az atlagembereknek sajnos nagyon alacsonyan mozog. Ezert.
2017. nov. 1. 10:05
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Egyet értek én sem támadom a melegeket sőt a két legjobb barátom meleg illetve leszbikus és mindig úgy gondoltam hogy a homofóbia és a rasszizmus a buta ember sajátja
2017. nov. 1. 10:09
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Én azt mondom hogy nem muszáj szeretni a melegeket mert mindenkinek a szíve joga. De el kell őket fogadni mert ők is ugyan olyan embetek!

A legjobb haverom is meleg. Regen voltak kalandjaink. Most barátnőm van.

2017. nov. 1. 10:15
 4/13 anonim ***** válasza:
15%

nekem csak azokkal a melegekkel van bajom, akik maguk is provokatívak, és most nem a prideon parádézó emberkékre gondolok. hanem arra, hogy a melegek ugyanúgy támadják a heterókat, mint fordíva.. vannak homoszexuális ismerőseim, alapvetően nincs velük bajom, elbeszélgetek velük, bár igen, bevallom, én ezt a fajta másságot egyáltalán nem pártolom. viszont nem is szidok senkit.. de ha kérdezik, elmondom a véleményem, hogy undorodok pl. két pasi/két csaj kapcsolatától, és kész. nem az emberektől, csak ettől a dologtól.. na és ha már ennyit mondok, jön az, hogy látens b zi homofób vagyok, meg sz r ember, meg hasonlók, pedig nem tehetek róla, hogy engem heteró emberként egyszerűen ez taszít, és kész. szóval igen, a melegek is "ugyanolyan emberek", ezért képesek agresszívak, meg rosszindulatúak lenni ők is. papolnak az elfogadásról, de ők sem elfogadóak, csak addig, amíg róluk van szó.

19/L

2017. nov. 1. 10:29
 5/13 A kérdező kommentje:
19/L Itt nyilván nem a provokációról és az emberi rosszindulatról, sokkal inkább az alanyi jogok megsértéséről és valaki nemi hovatartozásából kifolyólag történő megkülönböztetéséről beszélek. Nekem sajnos az egész életemet végigkîsérték a bántások, a közép és általános iskolás éveimet megkeserítették, pedig én senkit sem bántottam, és szerinrem nem érdemeltem meg.
2017. nov. 1. 10:38
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Utolsó: Hát azért el kéne gondolkodnod rajta, hogy miért undorodsz két azonos nemű kapcsolatától, mert ez nem normális. Én is heteró vagyok, de nem undorodok más emberek párkapcsolatától, sem a szexuális életüktől. Engem pl. két azonos nemű szexelő ember látványa teljesen hidegen hagy. Nem izgulok fel tőle, mert nekem nem ilyen az irányultságom, de nem is undorodom tőle. Kb. azzal egyenértékű, amikor két kutyát látok dugni a parkban. Ott sem fordítom el a fejem és hányok bele a bokorba, egyszerűen csak sétálok tovább és nem vált ki belőlem semmit a dolog. Ha belőled két ember párkapcsolata undort vált ki, akkor valami nagyon-nagyon nagy baj van a fejedben! El kéne ezen gondolkodni egy kicsit!
2017. nov. 1. 10:39
 7/13 anonim ***** válasza:
7%
Mert a melegek különbek? Ugyanolyan rasszisták, mint amilyenek a heterók. Sőt jobban ha melegek alatt csak a férfi homoszexuálisokat értjük. Miért mindenki a saját elnyomása miatt nyafog? Miért várja el, hogy toleránsak legyenek vele, ha ő sem toleráns mással?
2017. nov. 1. 10:39
 8/13 anonim ***** válasza:
8%
Érdekes, egy meleg nem toleráns ha nem fogadja el, hogy őt nem fogadják el.
2017. nov. 1. 10:49
 9/13 Béla211 ***** válasza:
16%
Meg kell védenem a 19 éves lány hozzá szólót. Ő nem azt mondja ,hogy nem fogad el minket. Hanem azt ,hogy nem tetszik neki a látvány. Nekem se tetszik a tetkó undorítónak tartom de soha senkinek nem mondom de ha megkérdezik ,hogy tetszik akkor elmondom ,hogy szerintem ez senkinek nem áll jól.Ő csak a véleményét mondja el de nem megy ki szerintem ellen tüntetésre meg nem tesz keresztbe a másik embernek csak azért, mert esetleg meleg.Csak a h megkérdezik a véleményét őszintén felel ,hogy mit érez.
2017. nov. 1. 11:05
 10/13 anonim ***** válasza:
79%

Azért tegyük hozzá, hogy a hozzászólásában volt más is.

"én ezt a fajta másságot egyáltalán nem pártolom"

Ez egy elutasító mondat.

2017. nov. 1. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!