Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jogon ítéli és támadja valaki a normális melegeket?
Én azt mondom hogy nem muszáj szeretni a melegeket mert mindenkinek a szíve joga. De el kell őket fogadni mert ők is ugyan olyan embetek!
A legjobb haverom is meleg. Regen voltak kalandjaink. Most barátnőm van.
nekem csak azokkal a melegekkel van bajom, akik maguk is provokatívak, és most nem a prideon parádézó emberkékre gondolok. hanem arra, hogy a melegek ugyanúgy támadják a heterókat, mint fordíva.. vannak homoszexuális ismerőseim, alapvetően nincs velük bajom, elbeszélgetek velük, bár igen, bevallom, én ezt a fajta másságot egyáltalán nem pártolom. viszont nem is szidok senkit.. de ha kérdezik, elmondom a véleményem, hogy undorodok pl. két pasi/két csaj kapcsolatától, és kész. nem az emberektől, csak ettől a dologtól.. na és ha már ennyit mondok, jön az, hogy látens b zi homofób vagyok, meg sz r ember, meg hasonlók, pedig nem tehetek róla, hogy engem heteró emberként egyszerűen ez taszít, és kész. szóval igen, a melegek is "ugyanolyan emberek", ezért képesek agresszívak, meg rosszindulatúak lenni ők is. papolnak az elfogadásról, de ők sem elfogadóak, csak addig, amíg róluk van szó.
19/L
Azért tegyük hozzá, hogy a hozzászólásában volt más is.
"én ezt a fajta másságot egyáltalán nem pártolom"
Ez egy elutasító mondat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!