Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A sok sperma nektek is megaláz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sok sperma nektek is megalázó kicsit?

Figyelt kérdés
Mármint ha valakinek sok van és rátok vagy a szátokba élvez? AKinek sok van kérem jelezze, hogy ő érezte-e így partnereinél.
2017. okt. 29. 10:09
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
85%
Én is szeretem, hogy a páromnak sok van. :P
2017. okt. 29. 22:50
 12/37 anonim ***** válasza:
89%

Dehogy megalázó!Az a jó ha sok van.Én szeretem mikor megtölti a szám.De az sem baj ha nincs sok.Csak legyen. ;)

22/f

2017. okt. 30. 00:07
 13/37 anonim ***** válasza:
81%
Miért lenne megalázó? Egyáltalán nem az, én élvezem , ha tele vele a szám. De az se baj ha kevés van, a lényeg, hogy legyen.
2017. okt. 30. 00:18
 14/37 anonim ***** válasza:
71%

Úgy tűnik a kérdező nem tudja megindokolni a véleményét vagy nem mer kiállni érte. Nem is csodálom, ha valaki azt mondja, hogy megalázó, ha ráélveznek, azt megvetik.

Én azért megpróbálom megindokolni. Most nő lesz a megalázott, de férfi is ugyanúgy lehetne. Szerintem már maga a testhelyzet is, egy hierarchikus viszonyt tükröz. [link] Ennél is jobban mutatja a hierarchiát, amikor a nő a férfi előtt térdel. Aztán a sperma is megalázó. Ha valaki kakit vagy pisit ürítene a nőre, akkor más is megalázónak gondolná, de a spermát valamiért külön kezelik a többi testnedvtől.

De ha jóhiszemű vagyok és azt mondom, hogy ezek csak jelképes dolgok, akkor is magától adódik a férfiak viselkedéséből, hogy megalázó. Miért kívánná egy férfi, hogy a nő arcára élvez? Biztos, hogy nem fogja fizikailag élvezni, hiszen nem történik közben érintkezés. Tehát a férfi csak a látványért szeretné, ha a nő arcára menne, mert neki az okoz mentális kielégülést, hogy látja a partnerét az ő testnedvétől betemetve.

2017. okt. 30. 18:16
 15/37 anonim ***** válasza:
68%
Utolsó: azért ugye vágod, hogy ennél a kérdésnél nincs nő a történetben? :D Párommal ha ilyen van, én úgy vagyok vele, ogy egyrészt beindít, másrészt meg most ő élvezett rá az én arcomra, legközelebb meg én fogok az övére.. Egál. :P
2017. okt. 30. 18:56
 16/37 anonim ***** válasza:
82%

Írtam, hogy nővel magyarázom el, de férfivel is lehetne.

Az egy dolog, hogy nálatok változik a szerep, de ez általában nincs így. Arról nem is beszélve, hogy nem lesz kevésbé megalázó, ha mindig más a megalázott.

Ezt élvezheted, ha jólesik, de ettől még megalázó. Mert a kérdés ez volt.

2017. okt. 30. 20:18
 17/37 anonim ***** válasza:
76%
Mivel az volt a kérdés, hogy "nektek" megalázó-e, így a kérdés szubjektív. Úgyhogy én továbbra is tartom magam ahhoz, hogy szerintem nem megalázó.. eddig ez a fogalom fel sem vetődött bennem az arcra/szájbaélvezés kapcsán. :D
2017. okt. 30. 20:33
 18/37 anonim ***** válasza:
88%
Hetero vagyok, de szeretném egyszer kipróbálni, hogy lenyelem, lehetőleg sokat.
2017. okt. 30. 21:12
 19/37 anonim ***** válasza:
63%
Rendben, ha szubjektív, akkor elfogadom, hogy te nem vagy megalázva. De én inkább úgy interpretálnám, hogy a megalázottság objektív, csak te nem érezted magad megalázva.
2017. okt. 30. 21:46
 20/37 anonim ***** válasza:
81%
Az első alkalommal többen is megszopattak és közönség is volt akik élvezték a látványt. Hát akkor szégyeltem magam, de ma már nagyon jó rá visszagondolni.
2017. okt. 31. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!