Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Rátok milyen hatással van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rátok milyen hatással van a sperma lenyelése?

Figyelt kérdés
Engem boldoggá tesz.

2017. aug. 9. 17:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Egészségedre! :-)
2017. aug. 9. 17:51
 2/14 A kérdező kommentje:
#1. Köszönöm!
2017. aug. 9. 17:54
 3/14 anonim ***** válasza:
79%

Bocsánat, hogy lányként ide trolkodom egy kifejezetten férfiaknak címzett kérdéssel, de 3 csoport van.

Van, aki utálja lenyelni, de mivel alárendelt szerepben van, ezért megteszi. Állhat emögött félelem, gyengeség, önbizalomhiány, és beletörődés. Nekik általában szégyenérzet, megbántás, és fájdalom jár együtt ezzel.

Van, aki azért nyeli le, mert neki mindegy, se nem rossz, se nem élvezi, csak a párja kedvéért megcsinálja, mert tényleg mindegy. Ebbe tartozom én is. Rám semmilyen hatással nincs, teljesen mindegy.

És vagy te, kérdező, aki azért nyeled, mert élvezed. Aki élvezi, arra meg nyilván izgató hatással van.

2017. aug. 9. 18:00
 4/14 anonim ***** válasza:
64%

Nálam hangulatfüggő. Van amikor nagyon szívesen lenyelem, van amikor csak a barátom kedvéért, és van amikor kérem, hogy most inkább ne.

N34

2017. aug. 9. 18:07
 5/14 A kérdező kommentje:
Kb egy órája nyeltem és olyan boldogság érzésem van tőle. Nemcsak most, máskor is pont ezt érzem.
2017. aug. 9. 18:07
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
izgató jó rib***s hangulatba hoz, imádom
2017. aug. 9. 19:10
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Engem is boldoggá tesz, ha mélyen szájba tudok élvezni és a szopó nem köpi ki, hanem az utolsó cseppig lenyeli. Elégedetté tesz!
2017. aug. 10. 14:32
 8/14 anonim ***** válasza:
81%

Egy korábbi barátom aranyköpése aki a sajátját ette:

- Kiverem még egyszer! :-)

2017. aug. 10. 15:43
 9/14 anonim ***** válasza:
88%
jó neked :P legtöbbször engem is
2017. aug. 10. 19:13
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
olyan ”daddy's boy” érzésű
2017. aug. 10. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!