Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 anonim válasza:
Kicsit nagy, de ebből gondod soha nem lesz az életben. Ezerszer inkább legyen 20 cm, mint 12 cm.
2/16 anonim válasza:
Passzív vagyok, az ideális az 12-17cm, felette már túl nagy.
20f kecskemét
3/16 anonim válasza:
Itt mindenkinek 20 cm felett van szokás szerint:)
Ha passzív akkor majdhogynem mindegy, de 15-16 cm az ideális, ha aktív akkor 14-15, és vékonyabb ha lehet
4/16 anonim válasza:
3:
Egy passzívnak hogy/miért van ideális farokmérete? És mitől annyi az annyi?
5/16 anonim válasza:
Passzív vagyok az ideális a 16-17 cm, 15nél kisebb sem jó.
Ennél nagyobb már fáj.
Az enyém 16.
Páromé 17 cm.
7/16 anonim válasza:
Hát nekem nem csak a méret számít.. persze jó, ha nagy, de azért vannak más szempontok is, nem? 21F passzív
8/16 anonim válasza:
19/5 20/f aki kamunal tartja a tobbivel ellentetbe en keppel alq is tamasztom :)
9/16 anonim válasza:
#8-as, ez komoly? A méret és a kép is az? Jöhet! ;)
10/16 anonim válasza:
8:
És honnan tudjuk, hogy a te farkad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!