Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vagyok olyan, mint a többi meleg és miért kell nekem több és több aktív?
29 éves passzív (általában passzív) és csak háromféleképpen tudok nagyot élvezni:
a) ha gumi nélkül csináljuk. Egyszerűen utálom az óvszert. Minél szaftosabb a dolog, annál jobban tetszik.
Igen, HIV+ vagyok, nem kérek kioktatást, tudom, hogy mivel jár és vigyázok másokra, ezért szoktam olyanokkal találkozni, akik bevállalják gumi nélkül.
b) ha új emberrel szexelek. Hacsak nem telik el hosszú idő ugyanazzal a partnerrel két alkalom között, akkor már a 2., 3., 4. alkalmat se igazán élvezem. Imádok vadászni.
c) igen, nagyon számít a méret, mert a kicsit nem érzem. A fiszteléstől meg mondjuk rosszul vagyok.
d) és bejön, ha többen élveznek tele egymás után.
Ez így nem élet! Sosem lesz normális párkapcsolatom. Sokszor lemegyek a Magnumba vagy a Coxxba és mindenki telelő, akinek hagyom magam. :(

2.: a HIV-fertőzés nem AIDS, az AIDS a végső stádium.
Már másik kérdések alatt jól kioktattam a népet erről. Kösz az előítéleteket tőled meg a "fajtádtól".
3.: nem, nem szándékos provokáció, hanem ez a rögvalóság, apám!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!