Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívok, számotokra fontos az hogy a passzív lenyelje?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy rengetek aktív eléggé hamar felteszi az interneten a passzívnak ezt a kérdést.2017. okt. 23. 23:11
1/27 anonim válasza:
Én uni vagyok, és mindig lenyelem. Valamiért úgy érzem, azzal tisztelem meg a másikat, ha lenyelem a spermáját, és nem kiköpöm.
2/27 anonim válasza:
Nem,èn nem sèrtődnèk meg rajta ha nem nyelnè le..
3/27 anonim válasza:
Szerintem kicsit kiábrándító, amikor a passzív fél a szopás után elkezd köpködni. Nem fontos a nyelés, de mindenképpen jó ha nyel, mert ha nem, akkor az élvezésnél is kell erre figyelnie az aktívnak.
4/27 anonim válasza:
Nem fontos, ha nem szertné lenyelni, én megértem, nrm kényszerítek senkit semmire.
26/F
5/27 anonim válasza:
Fontosnak nem fontos!
Ha nyeli nyeli, ha nem nem...
Bár jobb, ha igen...
6/27 Hubbera válasza:
Nem fontos, szerintem ez pont a passziv vágyaitól függ hogy le akarja e nyelni vagy nem.
7/27 anonim válasza:
De ki ne akarná lenyelni?:D
Oooolyan finom.
17/F
8/27 anonim válasza:
Nekem nem fontos. Ha a partneremnek kényelmetlen, akkor nem erőszakolok rá semmit.
9/27 anonim válasza:
Biszex srác vagyok és azért szeretem sokszor a szexet jobban srácokkal, mert szinte minden férfin azt látom hogyha szeretik a fa szt, akkor azt tényleg szeretik. Orrba-szájba szopással és lenyeléssel együtt is.
A nők olyanok sokan, hogy csak azért szopnak(/nyelik le) szexnél, mert elvárásnak érzik ezt, akár kapcsolatban is.
Nem gondoltam, hogy a meleg/bi férfiak közt is van ilyen, aki ezt nem szereti. (Még én sem találkoztam ilyennel)
24/f
10/27 anonim válasza:
Passzív vagyok és soha a büdös életbe nem nyelem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!