Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív férfiak titeket érdekelne, ha a párotoknak mikropénisze lenne?
Igen. Én szeretem ha a páromnak egyrészt áll a farka, amikor dugom, másrészt képes elélvezni (akár csak kiverve) miközben dugom, harmadrészt pedig még ha vonzó és ápolt is a farka.
Nem kell semmi extrémre gondolni. A páromnak is 14 cm-es, borotvált, ápolt, szépen kinéző és ennyi.
Csak mert valaki aktív, az nem azt jelenti hogy neki a másik csak egy lyuk és csak az számít rajta.
Én mondjuk uni vagyok
És a páromnak mikropenisze van 5-6 cm
Egyáltalán nem zavar mert úgy szeretem ahogy van
Sőt meg dolgozunk rajta keresunk praktikakat hogy ő is kipróbálhassa
Én nagyon kivánom ŐT az egész embert szóval nem zavar
18/f bi uni
Engem kimondottan izgatna ha a leendő páromnak mikropénisze lenne. Szerintem sokkal izgatóbb (számomra), mint egy nagy méret, tele vastag erekkel.. Nekem azok nem tetszenek.
De persze mindenkinek más az ami tetszik.
Én például az olyan srácokat jobban kedvelem, akiken van mit fogni, husibbak, vagy extrém husis. Azok a formák awwwwhh..
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!