Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A mai fiúk többsége miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai fiúk többsége miért meleg? Facen csak a meleg fiúkat látni! Ez divat lett?

Figyelt kérdés

2017. okt. 18. 18:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Az lehetséges, hogy túl vannak reprezentálva bizonyos helyeken, esetleg 1-1 facebook-os csoportban, de az összelakosság szempontjából vagy csak az átlag facebook felhasználók szempontjából még mindig kb 5 %-ot tesznek ki. Ha ezt a jóindulattal is felülbecsült kemény 5 %-ot te őszintén képes vagy 50+ %-nak nézni, akkor csak sajnálni tudlak a csökevényes mentális képességeid és a valóságtól való teljes elrugaszkodásott miatt. Szar lehet hülyének lenni. :(
2017. okt. 18. 19:45
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Kb 400 ferfi ismerosom kozul 3-4 aki meleg? Hogy lenne mar a nagy tobbseg.meleg ember?
2017. okt. 18. 23:02
 13/19 anonim ***** válasza:
92%

Egyáltalán nem igaz, valószínűleg rossz oldalt néztél.

Pár % a melegek aránya csak, hozzátéve, hogy a nagy többség fel sem vállalja.

Én fiatal vagyok és meleg, nem rég kezdtem csak felvállalni magam és ezzel együtt több olyan emberről tudtam meg, hogy meleg akiről nem is gondoltam volna és akik egyáltalán nem tervezik "felvállalni".

2017. okt. 18. 23:42
 14/19 anonim ***** válasza:
46%

Ha a Kinsey skálát vesszük alapul, hogy nők vonzódnak e nőkhöz lefeküdne e vele életében akárcsak egyszer is, egyetlen nővel, illetve a házasságban élő bisex pasikat, a closeted gay pasikat, meg a nyíltan vagy nem nyíltan melegeket, akkor igen homogén lesz az emberek sexualitása.

Az a szigorúan vett heterosexualitás az az emberiség 50%-ra jellemző csak.

Rengeteg lány ismerősöm van aki bisex, de tutti hogy férjhez fog menni és gyerekei lesznek. Mot 20-24 éves lányokról beszélek.

Én nyíltan meleg vagyok rólam mindenki tudja soha nem titkoltam liberális családom van.

De rengetegen titkolják.

Rengetegen bi-kíváncsiak.

Szóval én nem hiszem melegként hogy csak 5%lennénk a bolygón...????

2017. okt. 19. 11:12
 15/19 anonim ***** válasza:
86%
bocs heterogént akartam írni, na látszik hogy meleg vagyok képtelen v agyok mást leírni mint homo...:D
2017. okt. 19. 11:14
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Nyugalom! Minél több a bzi, annál több nő marad nekünk! Komolyan, miért zavar ez téged?
2017. okt. 19. 12:04
 17/19 A kérdező kommentje:
#11 hülye vagy te! 😘
2017. okt. 19. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:
87%

"Faces csoportokban vannak..."

A kulcsszó a CSOPORTOKBAN. Egy melegcsoportban melegek vannak. Ha én most Petőfi Sándor költeményeiről szeretnék többet megtudni akkor nem a horgászcsoportot fogom felkeresni...

Másrészt, miért az internetet veszed alapul? Ha én most csinálok 10 facebookos profilt ahol melegnek vallom magam akkor 10 meleg lesz? Akkor is ha én heteró vagyok? Gondolkodj el ezen...

2017. okt. 19. 21:18
 19/19 anonim ***** válasza:
83%
Az durván nem igaz, hogy a többségük meleg. Vagy nem mind meleg, vagy nem mondasz igazat. Max az olyanoknak lehet sok meleg ismerőse fb-on, akik valamilyen meleg közösséghez tartoznak. Vagy pedig ezt az alapján szűrted le, hogy sok a lányos fiú? Nagyon sok ilyen fiú van egyébként nem tudom miért, de nay részük azoknak sem meleg.
2017. okt. 20. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!