Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai fiúk többsége miért meleg? Facen csak a meleg fiúkat látni! Ez divat lett?
Egyáltalán nem igaz, valószínűleg rossz oldalt néztél.
Pár % a melegek aránya csak, hozzátéve, hogy a nagy többség fel sem vállalja.
Én fiatal vagyok és meleg, nem rég kezdtem csak felvállalni magam és ezzel együtt több olyan emberről tudtam meg, hogy meleg akiről nem is gondoltam volna és akik egyáltalán nem tervezik "felvállalni".
Ha a Kinsey skálát vesszük alapul, hogy nők vonzódnak e nőkhöz lefeküdne e vele életében akárcsak egyszer is, egyetlen nővel, illetve a házasságban élő bisex pasikat, a closeted gay pasikat, meg a nyíltan vagy nem nyíltan melegeket, akkor igen homogén lesz az emberek sexualitása.
Az a szigorúan vett heterosexualitás az az emberiség 50%-ra jellemző csak.
Rengeteg lány ismerősöm van aki bisex, de tutti hogy férjhez fog menni és gyerekei lesznek. Mot 20-24 éves lányokról beszélek.
Én nyíltan meleg vagyok rólam mindenki tudja soha nem titkoltam liberális családom van.
De rengetegen titkolják.
Rengetegen bi-kíváncsiak.
Szóval én nem hiszem melegként hogy csak 5%lennénk a bolygón...????
"Faces csoportokban vannak..."
A kulcsszó a CSOPORTOKBAN. Egy melegcsoportban melegek vannak. Ha én most Petőfi Sándor költeményeiről szeretnék többet megtudni akkor nem a horgászcsoportot fogom felkeresni...
Másrészt, miért az internetet veszed alapul? Ha én most csinálok 10 facebookos profilt ahol melegnek vallom magam akkor 10 meleg lesz? Akkor is ha én heteró vagyok? Gondolkodj el ezen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!