Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan tudassam a meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam a meleg barátommal, hogy tudom, hogy meleg?

Figyelt kérdés

Hosszú sztori, de szeretném tudatni vele, hogy tudom, mindenki elfogadja, stb. (Sokkal könnyebb nekem tudatni vele valamikor, mint hogy sokáig őrlődjön, mire megszerzi hozzá a bátorságot)

(100% hogy az, ezt kérlek ne is vessétek fel)

Először úgy terveztem, hogy az egyik bulin ha kettesben leszünk, akkor valahogy humorral keverve rávezetem, oldom a feszültséget, megnyugtatom, stb.

De sajnos nem volt rá lehetőségem, és nem akarok kockáztatni, hogy vajon következő személyes összejövetelnél lesz-e rá alkalmam.

Szerintetek hogy tudnék kikényszeríteni egy privát beszélgetést, úgy hogy ne legyen gyanús/fura? :D

Előre is köszi a segítséget.

2017. okt. 16. 23:21
 1/7 Danny91 ***** válasza:
92%

Szerintem nem kel ehhez buli. Legyetek kettesben, és mond meg neki, hogy szeretnél beszélni vele. tudod, hogy meleg, neked ez nem számít, így is a barátod, és elfogadod, úgy ahogy van. :)

Sokaknak kevésbé van bátorságuk ezeket elmondani, lehet sokat segítesz neki vele, és ezáltal még szorosabb lesz a barátság. Azt is mond, hogy nyilván titokban tartod, és hogy veled bármit megbeszélhet.

2017. okt. 16. 23:36
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Hát nekem nincs olyan barátom. Ha lenne és nem zavarna (eléggé kizártnak tartom de mondjuk) akkor én nem ilyen megbeszélős szemérmes módot választanák. Talán úgy hogy megölelném és mondanám neki hogy tudom és nem zavar. Többet nem mert az már félre érthető, de így viszont érzi hogy támogatom, de én nem vagyok az. Bár szerintem aki ismer az tudja. Viszont van olyan ismerősöm aki az ,de még ő sem tudja. Tudom fura de ha ismersz ilyen embert akkor érted, ha mrg nem akkor rém idiótán hangzik.
2017. okt. 16. 23:43
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Én a helyedben elmennék vele valahová a városban egy sétára, menet közben vagy beülve meginnék vele egy kávét és amíg beszélgetünk, direkt olyan irányba terelném a témát és akkor megszólalnék, "hogy ha már itt tartunk, szeretnék mondani valamit. Tudom hogy meleg vagy, és engem ez nem zavar... stb."
2017. okt. 17. 00:04
 4/7 anonim ***** válasza:
82%

Én a másik szemszögből nézve azt gondolom hogy ha tényleg barátok vagytok, van egy minimális érzelmi intelligenciátok és nincs benned sértő/lesajnáló szándék, akkor a többi részletérdés.

Nekem a legjobb barátom (szintén fiú) konkrétan pofánröhögött amikor ez először szóba került közöttünk, utána fél óráig hallgathattam a bnzis vicceit, és mégis legjobb barátok vagyunk azóta is.

+ Amúgy arra nem gondoltál privát beszélgetés "kikényszerítésével" kapcsolatban, hogy csak elmondod neki hogy szeretnél vele valamit megbeszélni? :D

2017. okt. 17. 00:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát ja, az a legegyszerűbb, de senki sem szereti, ha csak annyit tud, hogy "valamiről beszélni akar vele". Arra gondolhat, hogy valami baj van, vagy akármi más. Épp ezért akarom úgy, hogy spontánnak tűnjön, vagy legyen valami kamu indok :D
2017. okt. 17. 19:58
 6/7 anonim ***** válasza:
82%

Az, hogy a "spontán jött" vagy a "bevezetős" beszélgetés lenne-e jobb, lehet egyén függő. Szerintem viszont bármelyiket választod, meg fogja érteni, és értékelni fogja a nyíltságodat és támogatásod.

Az előzőekben több hasznos tanácsot is adtak, szerintem nagyon érdemes ezeket fontolóra venni.

A folytatásra őszintén kíváncsi lennék, akár privátban is.

2017. okt. 19. 09:38
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Az nem fordul meg a fejedben, hogy neki a melegség egy nagyon apró tényező az életében? Lehet azért nem beszél róla mert egyáltalán nem tartja fontosnak, legalábbis elsőrendűnek semmiképp. Ha esetleg ő ilyen, és te ezzel előállnál, visszájára sülne el az egész. Hogy ő meleg, és a barátságotokba ez nem szólhat bele, de mégis ott van a háttérben a tudat. A melegségnek és a barátságnak nincs köze egymáshoz (szerintem).
2017. okt. 19. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!